0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet sağ ön kapı açılmıyordu
Evet son durum nedir Salih bey?
Çok geçmiş olsun.. buna benzer neredeyse aynı bir kazayı 3 sene önce ben yaptım şuç tamamen karşı taraftaydı ve aracım perte çıktı ve sigorta şirketi benle resmen pazarlık yaptı açıkçası daha önce başıma gelmediği için çok şaşırmıştım öle böyle derken hem maddi hem manevi baya bi zararım olmuştu maalesef başa gelen çekilir dedik Allah korudu bize bişey olmadı dedik ama zararı da ettik
Sigortacımız aynı kişi. Ona gittim resimleri gösterdim sonra. O söyledi . Bence dedi 20.000 tl masraf var dedi.
@Yasin GÜRSOY (34252) Dedikleriniz doğru uygulamada kasko şirketi kendi çıkarı doğrultusunda yapıyor ancak, olay araç sahiplerinin ciddi bir şekilde aleyhine olduğu zaman müdahale etmek lazım, olayın kasko şirketinin çıkarları doğrultusunda olacağına dair bir hüküm yok sonuçta.
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Biraz önce arkadaşımla sigortacımızın yanına gittik tekrar. Sigorta aracın masrafını tarafımıza verecek. Araç da yapılmadan bize verilecek ve arabayı sanayiden bir usta arkadaştan satın alacak. Arkadaşımın eline yaklaşık 45,46.000 lira gibi bir para geçecek. ( Biz de 45 .000 liraya razıydık zaten) . Arkadaşım da aracı sanayiden satın alan kişiye vekalet verecek. O kişi değer kaybı için dava açacak ve gelecek olan parayı da kendisi alacak. Benim anladığım kadarıyla bu işte hem arkadaşımın istediği oluyor hem kasko şirketininin hen de sanayiden aracı satın alan kişinin. Son durum bu arkadaşlar.
tam bu konu ile ilgili soru soracaktım cevap yazmışsın saolasın, demekki kaskodan aracın parasını alıp yatırmadan satılabiliyormuş bunu bilmiyordum saolasın