Gönderen Konu: Masaüstü pc mavi ekran hatası  (Okunma sayısı 3337 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 401 kere teşekkür edildi
Ynt: Masaüstü pc mavi ekran hatası
« Yanıtla #20 : Temmuz 04, 2015, 22:42:40 »
Aygıt yöneticisinden ati ekran kartını devre dışı bırakın ve intel ekran kartını kullanın. Bu şekilde kullanımda mavi ekran hatasını hiç almıyorsanız ve aygıt yöneticisinden ati ekran kartını tekrar aktif hale getirince mavi ekran hatası alıyorsanız sorununuz donanımsaldır.

ekran kartını devre dışı bırakmıştım ancak o zaman da ekran kullanılmayacak kadar kötü durumda oluyor:) insanın bilgisayarı açası gelmiyor:D
2017 C-HR Hybrid Diamond

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Temmuz 04, 2015, 22:42:40 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • トヨタ オーリス
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 46
  • Model Yılı: '07
  • 29 kere teşekkür etti
  • 108 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Temmuz 07, 2015, 16:49:37 »
Konuyu daha erken görseydim bugün yaptığım işlemleri fotoğraflarla anlatabilirdim.
Bence bilgisayarınızın derdi sıcaklık CPUID Programını indirip ısı değerlerini takip edin bende laptopda bu problemi yaşıyordum.Extra fan ile bir sıkıntı olmuyor.Ve bugün termal macun aldım işlemci ve ekran kartının macununu yeniledim sanırım şuan problemi hallettim
2007 Toyota Auris Comfort "1ZR-FE"

Xenon+Cruise Control+Far Yıkama

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 401 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Temmuz 09, 2015, 21:00:33 »
Konuyu daha erken görseydim bugün yaptığım işlemleri fotoğraflarla anlatabilirdim.
Bence bilgisayarınızın derdi sıcaklık CPUID Programını indirip ısı değerlerini takip edin bende laptopda bu problemi yaşıyordum.Extra fan ile bir sıkıntı olmuyor.Ve bugün termal macun aldım işlemci ve ekran kartının macununu yeniledim sanırım şuan problemi hallettim

program indirdim zaten ısı değerleri normal..hiç kritik seviyeye yaklaşmıyor bile.. :huh:
2017 C-HR Hybrid Diamond