Gönderen Konu: lpg sonrası resmi işlemler  (Okunma sayısı 1395 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 25000
  • Model Yılı: '12
  • 33 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
lpg sonrası resmi işlemler
« : Haziran 10, 2015, 22:03:33 »
ALLAH ın izniyle lpg mizi taktırdıktan sonra ki sızdırmazlık raporu , muayene ve şu malum korna sorununu halletmiş bulunmaktayım .Güç oldu ama sorunsuz  oldu servise gitmişken gözlük koyma yerinin sağında ki ve solundaki ışıkları beyazlarla değiştirdik .Bu konularda sorularak sorulara ,aklında soru olanlara yardım etmek isterim .Kazasız belasız sürüşleriniz ve hayatlarınız olsun
ıslak adam yağmurdan korkmaz...

Toyota Club Türkiye

lpg sonrası resmi işlemler
« : Haziran 10, 2015, 22:03:33 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Scientia Dux Vitae Certissimus
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 38000
  • Model Yılı: '21
  • 2116 kere teşekkür etti
  • 3162 kere teşekkür edildi
Dacia Duster 1.3 TCE EDC Comfort 2021 model (2023-...) 38bin km- ...
Dacia Sandero Stepway 0.9 TCE Easy-R 2017 model (2021-2023) 32bin km-56bin km
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S 2019 model (2019-2021) 0 km-23bin km.
Mazda 3 1.6 Touring 2010 model (2015-2019) 96bin km-171bin km Toyota Yaris 1.3 Terra 2007 model (2013-2015) 55bin-91bin km.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
Ynt: lpg sonrası resmi işlemler
« Yanıtla #2 : Haziran 10, 2015, 22:23:50 »
Gözlük kabının kenarındaki ışıklar için hangi tip lamba aldınız?
Korna için ne yapıldı? Aynı sorun bende de mevcut çünkü. Bir kere söyledim baktılar bişey yok deddiler ama korna yine bazen çalışmıyor :(
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
« Yanıtla #3 : Haziran 10, 2015, 22:25:41 »
Korna için ne yapıldı? Aynı sorun bende de mevcut çünkü. Bir kere söyledim baktılar bişey yok deddiler ama korna yine bazen çalışmıyor :(

Çalışmadığı zaman hemen telefonunla videoya çeksen Yasin? Anlık mı yapmıyor yoksa biraz geniş bir zamanda mı yapmıyor?
Mazda 3 1.6 Touring 2010 model (2015-2019) 96bin km-171bin km Toyota Yaris 1.3 Terra 2007 model (2013-2015) 55bin-91bin km.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Haziran 10, 2015, 22:32:40 »
Çalışmadığı zaman hemen telefonunla videoya çeksen Yasin? Anlık mı yapmıyor yoksa biraz geniş bir zamanda mı yapmıyor?
Abi bu zaten kronik sorun. Bazen hiç çalmıyor. Bütün yönlerden sonuna kadar bastırıyorum ama nafile. Düğün arabası olup konvoya çıkıyorum sorun yok otobanda dingilin biri önüme atlıyor basıyorum çalmıyo. Ne zaman yapacağı belli olmuyor. Telefon problemim de var iki aydır. Bir türlü alamadım videoya aklımda o olay. En son pazar günü arabayı kullandığımda yine çalmıyodu ama video çekebilen bir telefona sahip değilim şuanda :rofl: Hafta sonu telefonum servisten gelmiş olacak o zaman da sorun varsa çekicem videoyu
R1 35 
  24 6   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 33 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Haziran 10, 2015, 22:36:59 »
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=67934.msg922183#msg922183
 ;)
   Amaç ne Mutlu Bey

Mesaj Birleştirildi: Haziran 10, 2015, 22:44:10
   Yasin Bey gözlük kabinin yanında ki beyaz ampül olayı : Eski ampülü söktüm oto parça çiya gittim aynısının led lisini aldım  :) kodu adı nedir bilmem vallah
korna sorunu : direksiyon kutusunu söktü yay atmış ve bi dik olması gereken bi metal eğilmiş onu düzelttik ve  bu işlem 2 dk sürmesi çok basit bir olaymış  bende de bir gidip bir geliyor du ben çalişirken gittim ona rağmen yaptılar umarım sende halledersin bende zorunlu idi zira muayene girecektim .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Haziran 10, 2015, 22:53:05 »

Yasin Bey gözlük kabinin yanında ki beyaz ampül olayı : Eski ampülü söktüm oto parça çiya gittim aynısının led lisini aldım  :) kodu adı nedir bilmem vallah
korna sorunu : direksiyon kutusunu söktü yay atmış ve bi dik olması gereken bi metal eğilmiş onu düzelttik ve  bu işlem 2 dk sürmesi çok basit bir olaymış  bende de bir gidip bir geliyor du ben çalişirken gittim ona rağmen yaptılar umarım sende halledersin bende zorunlu idi zira muayene girecektim .

Serviste değişti deyince ben siz sökmediniz de saedce koda göre ampül alıp değiştiriverin diye servise söylediniz sandım. Korna için teşekkür ederim. Birkaç kişi de oksitlenme yaptığ için çalmadığını söylemişti. Bu sefer kesin çözücem bu sorunu. Allah korusun uyarmamımız gereken biri olur da korna çalışmaz cana mala zarar gelecek ondan korkuyorum
R1 35 
  24 6   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
« Yanıtla #7 : Haziran 10, 2015, 23:27:39 »
   Amaç ne Mutlu Bey

Amaç daha önceden benzer bir konu açılarak paylaşımların yapıldığı idi. Benzer konuların fazlalığı karmaşıklık oluşturur haliyle.

Yasin, işte bu noktada kendi duyamasa da müşterisinin duyduğu sese inanıp işlem yapan servis candır. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Haziran 10, 2015, 23:52:46 »
Amaç daha önceden benzer bir konu açılarak paylaşımların yapıldığı idi. Benzer konuların fazlalığı karmaşıklık oluşturur haliyle.

Yasin, işte bu noktada kendi duyamasa da müşterisinin duyduğu sese inanıp işlem yapan servis candır. :D
İşlem yaptılar da bi anormallik yok dediler. Ya farkedemediler anormalliği ya da nasılsa korna şuanda çalıyor diye pek iplemediler içerideki elemanlar
R1 35 
  24 6   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 33 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Haziran 11, 2015, 00:11:42 »
Konuda değişik noktalar var iki konuyu da okuduysan  Mutlu bey ve bu site de ki amacım yardım almak yardım etmek ve birliktelik su siteyi oluşturanlardan ve emeği geçenlere minettarrım , çunki değişik konularda bilgi sahibi oldum ,güzel şeyler öğrendim ,ayrı bir toyota sevdası oluştu ,bir katre de olsa faydam olmuştur.Dikkat edilmesi gereken kuralları da barındırır site , zaten saygısızlık ,seviyesizlik,bir başkasının düşüncesine iğneleme ,alay edecek değiliz .Fakat devrik cümle kullandın diye ilk uyarıyı  alınca  çok üzüldüm ,başka büyük harfle yazmayın ,aynı konuyu açmayın vs vs ..tarzı fazla ince kurallar beni üzüyor .İnanın şu paragrafı bile yazarken acaba yanlış bir şey yazdım mı cümle hatası yaptım mı diye  defalarca okuyorum .Tekrardan emeği geçenlere saygısızlık yaptıysam özür dilerim .