0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selam arkadaşlarKonu babam.Yaklaşık 1.5 sene önce rektum kanseri tanısı kondu.O günden beri 3 kez fayda etmediği için kemoterapi ilacı değiştirdik.En sonuncuda ALTUZAN denilen bir ilaç katılarak kullandık kemoterapiyi ama nafile.Fayda YOK YOK YOk.Artık ne yapacağım bilmiyorum.Ameliyat edilemiyor.2 kez girdi ameliyata kitle alınamadı ve yavaşta olsa büyümeye devam ediyor.Kemoterapi iyice yıprattı artık onuda.Çevrenizde benzer durumda olupta kullandığı ve iyi gelen alternatif tıp yöntemleri varmı.Herbalist diye geçinen internette çıkan kişilere güvenmiyorum.Milyonlarca lira isteyip size bir demet ot yolluyorlar.Bi işe yaradığınıda görmedim.O yüzden sizin gözünüzle gördüğünüz yardımcı olabilecek birileri varmı.ALLAH herkese sağlık versin inşallah.Şimdiden teşekkürler
Gökhan Bey öncelikle Çok büyük geçmiş olsun Allah Acil şifalar versin.Tedaviyi hangi hastanede ve ünvanı ne olan doktorlar bakıyor?Patalojiciler genelde biraz odun olur ve son söyleyeceklerini başta söyleyip moral bozarlar.
Gökhan Bey öncelikle Çok büyük geçmiş olsun Allah Acil şifalar versin.Tedaviyi hangi hastanede ve ünvanı ne olan doktorlar bakıyor?Patalojiciler genelde biraz odun olur ve son söyleyeceklerini başta söyleyip moral bozarlar.kemoterapi ile birlikte radyoterapi ve ışın tedavisi uygulandı mı?Metastaslar ile ilgili doktorunuz ne söylüyor?Büyüme oranı yada evre olarak değerlendirmesi nedir?Bu sorular cevap verebilirseniz yardımcı olmaya çalışırım. Tekrar geçmiş olsun.