0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Neden arabaya bukadar kızdınız ? Şakası bir yana bence tablet montajının göze hoş gelecek şekilde yapılması mümkün değil. Teyp olarak tek yuvalı ve açılan ekran alınabilir. Yada konsoldaki eşya gözüne koymak lazım. Camda kocaman şey hem durmuyor hem güzel olmuyor.
Aynı şeye bende niyetlendimde öylece kaldı. Bende alttaki bölmeye takacaktım fakat forumdaki arkadaşlar orası olmaz dediler.
Arkadaş bana Kazakistan'dan ayna monitör getirdi. Çin malı aynayı sökmefn üzerine tırnakla takılıyor bire bir dikiz aynası görevide yapıyor fakat sadece avi format oynatıyor. Kablo duruyor soketten çıkarıp söktüm geri görüş kamerasına monitör olabilir ekranı arızalı teyplerden tabletle bi tane birleştirilmezmi
Yaşar kardeş, zihni sinir gibisin de, olayın sadece ekranda biteceğini sanmıyorum. En azından tablet bilgisayar mantığı taşırken, o teypler (en azından ekranı çıkanlar) sadece dvd player, mp3 mantığıyla çalışıyor.
Format olayını biliyorum. Ekranı kırık teybe tablet montajı yapılsa teyp ekranı kapanınca tablet yatay şekilde teyp üzerine oturup orjinal gibi olacak ha olursa dedim. Maksat hazır balık almak yerine balık tutmayı öğrenmek.
Teşekkür ederim ilginiz için. Dün bir kontrol ettim, tabletin genişliği teypten fazla. Yani o proje de yattı.. Ha tablet parçalanıp devresi farklı yere, ekranı farklı yerlere konulsa olabilir de, o da risk. Hem tabletten olma, hemde bu iş için aldığın teypten olma ihtimali var.
Sağlık bakanlığı olsun arkadaş Rusya'dan bi tane Ukrayna üretim adını duymadığım ekranlı teyp getirmişti 3 yıl önce 700 dedi bende o fiyata notebook alırım diye takılmıştım. Bu tablet olayı olsa iyi olurdu. Ben aux kablosu yerine çakmaklık fm transmitterin devresini tablete takarak kablosuz ses aktarmada düşündüm fakat arge olarak kaldı.
Osman abi çerceveyi süper tasarlamışlar. Orjinal gibi olmus. Çokta şık durur konsolda. Ekran boyutu da ideal. Çıkmacılardan çerceveyi sorsan 250 lira çok cekmişler.
98-00 diyor çerceveler sitede. Abi peki buna uygun ekran multimedia oynatici buldun mu?