0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öncelikle herkeze hayırlı günler diliyorum, benim 2000 model terra corollam var amatisörlerini değiştirmek istiyorum. fakat bi arkadaşım var ondada 96 model efsane kasa olan corollası var, onsda fazladan orjinal 4 tane amatisör var acaba benim 2000 modele taktırsam olurmu?? yardımcı olursanız çok mutlu olurum. saygılar....
Ben daha önce amortisörleri değiştirmiştim. eski kasanın önleri tam olarak hatırlamıyorumda arka amortisörlerde efsane kasanınki takıldığı zaman araba arkadan yalpalama yapmaya başlıyor belli bir süre sonra sadece o modele özel amortör kullanırsanız sorun yaşamazsınız. Sanayide gördüm birçok insan uyar diyor taktırıyor sonra arabayı toplamaya çalışıyor bu hataya düşmenizi istemem
Çok ilginç oem numaralarının aynı olması çünkü eski kasa ile arasında fark var diye biliyorum toyota serviside ben değiştirirken 5 yıl oldu ortalama aralarında fiyat farkı olarakta ciddi fiyat farkı vardı hatta
Ufuk Sönmez bey o zaman 2001 vvti 1.4 corolla için amortisör alacagimiz zaman 98 model amortisör mu istemek lazım ucuz olsun diye