Gönderen Konu: Gösterge panelindeki ampul işareti  (Okunma sayısı 6968 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
Ynt: Gösterge panelindeki ampul işareti
« Yanıtla #40 : Temmuz 05, 2015, 11:27:53 »
Mustafa bey,

Bende aynı kasa araç kullanıyorum.Çıkan sembolün anlamını veya niye çıktığını kullanım klavuzundan baya taradım bulamadım,bir ayar veya özellik olsa klavuzda geçerdi diye düşünüyorum.2008 kasalar makyajlı olduğu için eski kasalarda bu sembol çıkmıyo olabilir,makyajsız kasalarda yol bilgisayarı farklı yerde örneğin.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Temmuz 05, 2015, 11:27:53 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '18
  • 67 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Temmuz 05, 2015, 11:36:47 »
yurtdışı forumda da aynı konu var.
o ışığın farları açınca açıldığı sönmediği ve bir uyarı ışığı olmadığı sadece gösterge panelinin ışığının ayar çubuğunu işaret amaçlı olduğu yazıyor ya da en azından ben öyle anladım link burada

http://www.toyotaownersclub.com/forums/topic/99228-avensis-warning-light/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Dervişlik bir dilektir. Dileyene düğün dernektir.
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '08
  • 8 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Temmuz 05, 2015, 16:51:13 »
eyvallah beyler bilgiler için. biraz daha rahatladım şimdi ama bak yabancı site de adam ilk aldığımda kesinlikle yoktu diyor. ben de aynı düşüncedeyşm ama ben aracı aldıktan 1  hafta - 10 gün sonra farkettim bu ışığı. Acaba cep telefonları gibi araçlara güncelleme mi geliyor. :lol:bu arada bende kontağı çevirince direk yanıyor. farları açmamı beklemiyor ışık. Neyse artık ben de görmezden geleceğim ışığı..ya da satıp kurtulsam mı?!  :rofl:

Mesaj Birleştirildi: Temmuz 05, 2015, 16:55:52
Mustafa bey,

Bende aynı kasa araç kullanıyorum.Çıkan sembolün anlamını veya niye çıktığını kullanım klavuzundan baya taradım bulamadım,bir ayar veya özellik olsa klavuzda geçerdi diye düşünüyorum.2008 kasalar makyajlı olduğu için eski kasalarda bu sembol çıkmıyo olabilir,makyajsız kasalarda yol bilgisayarı farklı yerde örneğin.

Mehmet Bey, vites geçişleriniz nasıl bir de onu sorayım. 98 honda civic vardı. sanki onun vites geçişleri daha rahattı. Acaba genel olarak mı öyle yoksa benimkinde mi bir sıkıntı var diye merak ediyorum. Hoş kullanmadan da anlaşılmaz ama sizin görüşünüzde önemli benim için aynı kasa ise.
2008 Avensis 1.6 Comfort (2015- ? ) 96bin- ?
1998 Honda Civic 1.4 LS (2009-2015) 70bin-115bin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Temmuz 05, 2015, 17:05:53 »
Mustafa bey,

Bendeki manuel vites,kemikli derlerya o şekilde hafif sert,ama rahat geçiyor.Bir tek geri vites bazen inat ediyor.