0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Oncelikle secim sonuclarinin ulkemiz icin hayirli olmasini dilerim. Ben de erken secimin malum nedenlerden dolayi 2 seneden once olmayacagini tahmin ediyorum. Bence AKP-MHP koalisyonu kurulur yada AKP ile MHP anlasir ve AKP azinlik hukumeti kurar iki sene sonrada erken secime gidilir. Son dakika gelismesi; Sn. Davutoglu bugun istifa etmis.
İstifs etmemiş nerde o yürek liderlerde. Bakanlar kurulunun istifasını vermiş
Hala hükümet kurulmadı.
erken seçim olursa mhp %20 yi aşar.. chp de düşüş olmaz... akp geri vitese attı artık ama 3 dönemin kasıtlı... bilinçli yanlışlarını düzeltmek kolay olmayacak.
Erken secim demek milyon dolar masraf demek.Buna sebep olup anlaşamayan muhalefete halk hesap sormalı, bu durumda bence MHP barajı bile aşamayabilir.
Muhalefete ne hesabı sorulacak ki. Asıl suçlu olan iktidar hesap sorulacaksa iktidardan sorulacak
İktidar olsa soralımda, iktidar yok ki.İktidar olmadıgında koalisyon yapılmak zorunda, bu taşın altına elini koymayan benim gözümde secim parasından nemalanmak isteyen aciz bir insandır.Sonucta o para vergi olarak yine bizden çıkacak.Veya seçim sonucu aynı olursa, tekrar mı seçim olacak?
Olumsuz yönleri : Bu işin en büyük sorumlusu hesap vermek istemeyecek ve ortalığı iyice kızıştıracak, bela çıkaracak, nasıl halledilir karışık iş ?Ama bir şekilde koalisyon veya azınlık hükümeti kurulur, ekonomi zaten kendi kendine gidiyor, çok büyük kriz olmaz. 2 sene sonra da bir düzeltme seçimi olur
Bence erken seçim çıkar bu görüntüden
bknz.seçimden 1 gün sonra dediğim gibi
Hadi hayırlı olsun Yeni Hükümetimiz
Ya keşke bazı partilerin başında recep ivedik olsaydı. En geçerli oy toplama yöntemi bu. Akp ile hdp nin yeni anayasa için çalışacağını tahmin ediyorum. Chp den alamayacağı oyu böylece emaneten almış işlerini görmüş olurlar. Umarım yanılırım.