Gönderen Konu: İnsanlığımdan utanıyorum!  (Okunma sayısı 4527 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Aşk-ı Derun
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '00
  • 11 kere teşekkür etti
  • 108 kere teşekkür edildi
Ynt: İnsanlığımdan utanıyorum!
« Yanıtla #20 : Haziran 09, 2015, 15:45:25 »
en doğrusunu yapmışsınız aslında böyle tiplere bir şarjörü boşaltacaksın bununlada yetinmeyip kellesini gövdesinden ayıracaksın ama gerek yok çünkü elini pisliğe sürdüğün zaman elin kirlenir memlekette adalet hukuk zaten gak guk o yüzden sabır en iyisidir, sabır acıdır lakin meyvesi tatlıdır hakkımızda hayırlısı...
Onlara: Yeryüzünde fesat çıkarmayın, denildiği zaman, "Biz ancak ıslah edicileriz" derler.
Şunu bilin ki, onlar bozguncuların ta kendileridir, lâkin anlamazlar.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 09, 2015, 15:45:25 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yorgun Yillarim
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '12
  • 137 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Haziran 09, 2015, 16:54:58 »
@Abdullah KIRAL (20188)  çok büyük geçmiş olsun.

Oturduğun bölgeyi iyi bilirim ve maalesef görüntüsü insana benzeyen mahlukatlar orada ve çevresinde bol miktarda mevcut ve her an ne yapacakları belli olmayan tipler. Sen sana yakışanı yapmış ve burada herkese örnek olan davranışı gerçekleştirmiş sin bu sebeple içini ferah tut.
Kimsenin yaptığı yanına kalmaz. Mazlum ahı elbet çıkar.
Karşılık vermeyerek arkandakileri düşündüğün içinde tebrikler.
Zaman Sadece "SEVGİYE" yenik düşer,
Geri kalan her şeyse "ZAMANA"...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '11
  • 92 kere teşekkür etti
  • 86 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Haziran 09, 2015, 17:11:51 »
Çok büyük geçmiş olsun. Sokaklar başı boş HAYVANLARLA doldu malesef. Hukuk ? O ülkeyi çoktan terketti...
<3 Sen Benim Her Gece Efkarım.... <3
             ÇoK SeVDiK Be ABİ!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Haziran 09, 2015, 17:26:22 »
Çok büyük geçmiş olsun. Sokaklar başı boş HAYVANLARLA doldu malesef. Hukuk ? O ülkeyi çoktan terketti...
Yok, çok denk geldim, karşıdan karşıya geçmek için ışığı bekleyen köpeciklere. Hem onlar bile kolayca eğitilebiliyor.
 Kimilerine küçükken, zarar ver, başkasının hakkını gaspet, homurdan, gittiğin yeri çöp tenekesine çevir falan gibi eğitimler mi veriliyor acaba!?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yorgun Yillarim
  • 137 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Haziran 09, 2015, 17:55:04 »
Yok, çok denk geldim, karşıdan karşıya geçmek için ışığı bekleyen köpeciklere. Hem onlar bile kolayca eğitilebiliyor.
 Kimilerine küçükken, zarar ver, başkasının hakkını gaspet, homurdan, gittiğin yeri çöp tenekesine çevir falan gibi eğitimler mi veriliyor acaba!? 

Aslında biraz kabahat bizlerde yok mu???
Aklımızı hep şeytanlığa, alavere dalaverelere çalıştırmıyormuyuz?
Kaç kişiyiz halen yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen doğru düşünüp dürüst hareket eden??
Şimdi buradan geçmiş olsun diyoruz sakin olarak ama başımıza gelse yakarız orayı!!!
Bu olayların asıl nedeni bizleriz. Ne zaman birbirimize karşı saygı sevgi ve itibarımızı kaybettik o gün bu gündür bir birimize düşman olduk.
Kimseye güvenmiyoruz çünkü herkes yamuk yapıyor!
Bir birimize tahammülümüz kalmadı çünkü hepimizin acelesi var!
İşimizi dürüst yapmıyoruz çünkü para kazanamayız korkusu var!
İnsanların arkasından konuşur olduk çünkü magazin foreverlarımız paparazilerimiz var!
Komşumuz aç iken tok yatar olduk çünkü sürekli benden yardım ister para ister korkusu var!
Yolumuzu kaybeder olduk çünkü inançlarımızda zayıflık var!
TÜRK olduğumuzu unuttuk çünkü bizleri bölmek isteyen düşmanlarımız var ve gayet başarılılar!
Zaman Sadece "SEVGİYE" yenik düşer,
Geri kalan her şeyse "ZAMANA"...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #25 : Haziran 09, 2015, 18:08:18 »
 Aynen katılıyorum, bu işin sonunda da bu toplumun hepsi zararlı çıkacak, ister iyi olsun, ister kötü, ister etliye, sütlüye dokunmayan. Haberlere bakınca, herhalde herkes bu konunun başlığını içinden geçiriyordur ve bu her gün oluyor artık.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Toyota rules
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 9850
  • Model Yılı: '15
  • 48 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Haziran 09, 2015, 18:52:35 »
Çok doğru hareket etmişsiniz tebrik ederim... Ülke olarak trafikte neden bu kadar asabiyiz anlamış değilim. Malesef ki zorbanın, güçlünün haklı olduğu bir bataklığın içine saplanmış durumdayız toplum olarak ama keser döner sap döner gün gelir hesap döner... Sizi tekrar tebrik ediyorum hem büyüklük hem insanlık sizde kalmış ve olaydan en güçlü de siz çıkmışsınız bana göre hocam...
No Pain No Gain

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Model Yılı: '17
  • 69 kere teşekkür etti
  • 77 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Haziran 09, 2015, 19:36:06 »
Öncelikle geçmiş olsun. Gerçekten bu tür yaratıklar trafikte tehlike saçıyor. Daha geçen hafta  yine trafik tartışması nedeniyle İstanbul'da bir minibüs sürücüsü diğer özel oto sürücüsü ve yanındaki diğer kişiyi ezmişti. Basit olaylar değil bunlar. Öküz diyeceğim de öküz değil bunlar. Ama emin olun  karşılaştığınız zat kendinden daha güçlü birini görmüş olsaydı pısardı. Suçlu gerektiğinde cezasını layığıyla çekmezse daha çok işimiz var. Öfke kontrolü şart. Araç kamerası demiş arkadaşlar emin olun araç kamerası sizi daha fazla öfkelendiriyor nasıl mı ? Şöyle anlatayım: Bir olayda haklısınız elinizde görüntü var. Haklılığımı nasıl olsa belgelerim düşüncesiyle daha çok öfleleniyorsunuz. Haklı olduğuna inanan insan daha çok öfkelenir. Boşverin Allahından bulsun. İster anne olsun ister eş, ister abla, kardeş hepsi kutsal varlıklardır ve çoğu  erkek (!)  küfre başlarken bunlarla başlar. 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Haziran 09, 2015, 19:54:06 »
Aslında biraz kabahat bizlerde yok mu???
Aklımızı hep şeytanlığa, alavere dalaverelere çalıştırmıyormuyuz?
Kaç kişiyiz halen yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen doğru düşünüp dürüst hareket eden??
Şimdi buradan geçmiş olsun diyoruz sakin olarak ama başımıza gelse yakarız orayı!!!
Bu olayların asıl nedeni bizleriz. Ne zaman birbirimize karşı saygı sevgi ve itibarımızı kaybettik o gün bu gündür bir birimize düşman olduk.
Kimseye güvenmiyoruz çünkü herkes yamuk yapıyor!
Bir birimize tahammülümüz kalmadı çünkü hepimizin acelesi var!
İşimizi dürüst yapmıyoruz çünkü para kazanamayız korkusu var!
İnsanların arkasından konuşur olduk çünkü magazin foreverlarımız paparazilerimiz var!
Komşumuz aç iken tok yatar olduk çünkü sürekli benden yardım ister para ister korkusu var!
Yolumuzu kaybeder olduk çünkü inançlarımızda zayıflık var!
TÜRK olduğumuzu unuttuk çünkü bizleri bölmek isteyen düşmanlarımız var ve gayet başarılılar!
Haklısınız bu sabah bende biriyle kapışacaktım bırakmadı. Bizim şirkette servisler şahıslara ait sabah servise bindim işe gitmek için  Türk bayrağını otobüsün içine paspas gibi sermiş ve çiğnemiş üstünde ayakkabı izi tepem attı bi ağbimiz boş ver diye bırakmadı. Sinirimden ağladım  >:(

Mesaj Birleştirildi: Haziran 09, 2015, 19:55:33
Doğru olanı yaptınız. Onlar her yerde hangi birini sayalım?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Haziran 09, 2015, 20:05:55 »
Hep göz yum nereye kadar. Elimizdeki ekmeği isteseler onuda vereceğiz heralde.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Haziran 09, 2015, 21:37:10 »
Medeniyet falan bir yere kadar cidden

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Model Yılı: '17
  • 69 kere teşekkür etti
  • 77 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Haziran 09, 2015, 21:44:41 »
 "Kişi eğer haklı olduğuna, kendisine haksızlık yapıldığına kanaat getiriyorsa daha çok öfkelenir."  İster istemez aracımı sokağa bırakıyorum. Yeni bina olduğu için henüz bir düzen oluşmadı. Sokağımızı Suriyeliler talan etmiş durumda, cumartesi günü Suriyeli  birkaç  çocuk ellerinde kaykay türü tekerlekli oyuncaklarla araca 4 yerden dokunmuşlar. Evin güvenlik kamerasından baktım yapanları öyle öğrendim. 4 adet göçük oluşmuş , masrafı boya hariç 450 TL. Boyayı sonra konuşacağız çünkü çizik de var. Göçük tamirinden sonra başka boya hasarı olmazsa sadece  arka sol çamurluk üstü boyanacak. Şimdiki masraf 750 TL.  Zarar verdikleri sadece benim araç değil. Ya sabır... Böylesi durumlarda çok sabırlı olmak lazım yoksa ortalık karışacak olay başka boyuta bürünecek.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #32 : Haziran 10, 2015, 08:42:12 »
 Sabırlı olmak lazım, o konuda herkes hemfikirdir, diğer yandan da o dangalaklara nasıl doğru öğretilecek. Bunu halk yaparsa kargaşa olur, kanunsuzluk, düzensizlik olur.
 Geçen akşam kaldırımda yürürken, ileride yaşlı bir adam gidiyordu. Dükkanlardan birisi de önü yıkıyordu ve adama biraz su sıçrattı. Yaşlı adam; ''biraz dur da geçebilelim'' dedi. Dükkanı yıkayan zat; ''bir şey olmaz'' dedi.
 Hmmm!. ;)
 Anons yaparlar, kaldırımları işgal etmeyin vs vs vs. Ama nereye gitsem kaldırım işgaline rastlarım. Ya bu kanunu çıkarmayacaksın, ya da uygulayacaksın.
 Gemide, dış tarafta duruyorum, art arda sigara yakmaya başladı millet. O sigaraları derhal söndürün dedim. :) 6-7 kişi söndürdü. 1 kişi; ''neden söndüreceğim'' dedi. Sen söndür, ben sana neden söndüreceğini anlatacağım dedim. O da söndürdü. 3-5 dakika sonra bir kadın geldi aynı bölgeye ve sigara yaktı. Ben ise içeri girdim sonunda.
 Yani bu işler her geçen gün daha da yayılıyor, etrafa zarar veren, saygısız kişi sayısı artıyor. Bunlar toplumu çökerten şeylerin başlangıcıdır, tarihte konu ile ilgili incelemeler yapılabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Scientia Dux Vitae Certissimus
  • Kilometre: 38000
  • Model Yılı: '21
  • 2116 kere teşekkür etti
  • 3162 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Haziran 10, 2015, 09:33:03 »
Bense olaya farklı bir açıdan bakmak istiyorum.
Öncelikle Abdullah, çok geçmiş olsun.
Hani deniyor ya, düşmanlarımız başarılı diye, bu noktaya katılmıyorum. Çünkü pislik her zaman varmış memlekette. Aşk-ı Memnu örneğin, geçtiğimiz yıllarda reyting rekorları kıran dizinin kitabı taaa Osmanlı zamanında yazılmış. O zamanlar da serseriler yok muymuş sanki? Safranbolu'da Hükümet Konağı (etnografya müzesi) arkasındaki zindan yeni ziyarete açıldı. Görseniz çok küçük, küçük olmasını sorduğumda yetkiliye cevabı "zaten küçük yerler, herkes birbirini tanıyordu, haliyle suçlar da çok az oluyordu. Suçlularsa zaten dağlarda eşkiyalık yapıyordu." olmuştu.
Abdullah ailesini düşünerek bir davranış göstermiş, fakat hiç birimiz o kadar sakin kalamazdık. Mevlana değiliz ki bize taş atana ekmek atalım. İşin kötüsü bunların anlayacağı tek dil de vücut dilidir, öteki türlü korkuttum diye sevinirler...

En basiti, biz gözümüzden sakınıp arabamıza bakıyoruz, kaza yapmayalım diye nasıl sürüyoruz. Oradan biri çıksa dikkatsizce gelip vursa, naparız? :)

Eğitim yerlerde, ilkokul veletleri öğretmenlerini dinlemez olmuş. Aileler televizyonun büyüsüne kapılmış, çocuklar o televizyonla bilinçaltına bazı bilgiler yerleştiriliyor, dizilerde ahlaksızlık diz boyu ve RTÜK bunlara göz yumuyor... Gelecek nesil kurtaracaksa kurtaracak ama bu eğitim seviyesiyle, artan saygısızlık, sevgisizlikle o da zor.
Dacia Duster 1.3 TCE EDC Comfort 2021 model (2023-...) 38bin km- ...
Dacia Sandero Stepway 0.9 TCE Easy-R 2017 model (2021-2023) 32bin km-56bin km
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S 2019 model (2019-2021) 0 km-23bin km.
Mazda 3 1.6 Touring 2010 model (2015-2019) 96bin km-171bin km Toyota Yaris 1.3 Terra 2007 model (2013-2015) 55bin-91bin km.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 36 kere teşekkür etti
  • 69 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Haziran 10, 2015, 13:58:22 »
Aslında ben de bu tür mahluklara verilecek eğitimin kaba kuvvetle olması gerektiğine inanıyorum. Çünkü kendisine insan gibi laf söylediğinizde anlayacak yapıya sahip değiller. Anlayacak yapıya sahip olsalar zaten en baştan ya ters yöne girmez ya da söylediğinde kusura bakma derdi.

Bursa'da bir yola girmiştim. Meğer ters yönmüş ama ben hiç tabela falan görmemiştim. Karşıdan araç geldi. Yol biraz genişti ve zor da olsa geçtik. Geçerken adam burası ters yön dedi. Öyle mahçup oldum, öyle üzüldüm ki anlatamam. Özür dileyip, buraları bilmediğimi ve ayrıca herhangi bir tabela görmediğimi söyledim. Eğer yolun sonuna gelmemiş olmasaydım hemen geri dönerdim. İşte bizlerin onlardan farkı bu. O hata üzerine dayılanır, biz hatamızla mahçup olup özür dileriz. Ki onlar bildikleri halde hata yapıyorlar. Biz bilmeden yapıyoruz. Zaten bilerek yapılanın ismi bence hata değildir.
'93 W124 M111

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • .
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 19000
  • Model Yılı: '13
  • 53 kere teşekkür etti
  • 23 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Haziran 10, 2015, 14:33:08 »
en doğrusunu yapmışsınız aslında böyle tiplere bir şarjörü boşaltacaksın bununlada yetinmeyip kellesini gövdesinden ayıracaksın ama gerek yok çünkü elini pisliğe sürdüğün zaman elin kirlenir memlekette adalet hukuk zaten gak guk o yüzden sabır en iyisidir, sabır acıdır lakin meyvesi tatlıdır hakkımızda hayırlısı...
En güzel yere temas etmişsiniz , adalet ve hukukun gak guk olması sebebiyle bu şerefsizler bu durumda zaten. Adam bıçakla yaralama yapıyor ifadesi alınıp serbest o da biliyor bu durumu. Bu tipler polise bile bıçak çekip yaralayan dayilanan tipler. Maalesef polis bile bunlarla uğraşmiyor çünkü polisi koruması gereken kanun hakim savci bunları korur. İşin özü memleket bu tiplere kaldı. En iyisi ya sabır çekip yola devam etmek,bakalım nereye kadar. Allahtan arkadaşın yanında ailesi yokmuş yoksa durum nerelere varirdi Allah bilir bu şerefsizler bayan var yanında falan da bilmez.
Bizimkisi bir aşk hikayesi...Çocukluk Aşkı, nasip edene şükür :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Sakarya - Artık ANKARA
  • Araç: ---
  • 70 kere teşekkür etti
  • 87 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Haziran 10, 2015, 22:58:05 »
Öncelikle çok geçmiş olsun. Sonunun ne olacağı belli olmayan bir olaydan, sizi üzecek olsa da kurtulmuşsunuz. Bütün yorumları okudum hepsine de katılmakla birlikte sonuçta ortaya çıkan şey devlet otoritesi (emniyet-asayişin varlığı) nin olmamasıdır. Haklı olan, namuslu olan, kanunlara uyan, çevresine, vatanına-milletine saygılı olan, kısacası vatandaş olan herkesin hakkını koruyacak, savunacak olan devlet otoritesinin olmamasıdır. Netice itibariyle bu potansiyel suçlu pisliklerin sayılarının çoğalması ve toplum huzurunun bozulması kaçınılmaz.

Devlet "aciz" olamaz. İçindeki pislikleri hem de en alt tabakadakileri temizleyemeyen, en azından irade koymayan "idare"den , uluslararası seviyede kendisini korumasını da herhalde bekleyemeyiz.

15 yıl kadar önce Bayrampaşa Cezaevi Tabur Komutanlığı bahçesinde bir yazı okumuştum. Kime ait bilmiyorum ama çok doğru bir tespitti. Sizlerle paylaşmak istedim.

"Adaletsiz Kuvvet ZALİM, Kuvvetsiz Adalet ACİZ'dir"
2012 Avensis Elegant Extra   "Türkü dinlemeyen Türk'ü anlamaz"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 54 ES ?
  • Araç: Auris
  • 19 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Haziran 10, 2015, 23:38:02 »
Zor ama mantıklı olanı yapmışsınız..Inip sopa attığınız zaman böyle sonuçlar olabiliyor..Millet iyice şaşırmış vaziyette

http://medyabar.com/haber/60048/yenicamide-saldiri1trafik-magandasi-vurdu.aspx

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Sakarya - Artık ANKARA
  • Araç: ---
  • 70 kere teşekkür etti
  • 87 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Haziran 11, 2015, 00:07:35 »
Zor ama mantıklı olanı yapmışsınız..Inip sopa attığınız zaman böyle sonuçlar olabiliyor..Millet iyice şaşırmış vaziyette

http://medyabar.com/haber/60048/yenicamide-saldiri1trafik-magandasi-vurdu.aspx
Burası Sakarya burada "hafıssszz" çok..  :D
2012 Avensis Elegant Extra   "Türkü dinlemeyen Türk'ü anlamaz"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Haziran 11, 2015, 03:48:27 »
Yaşanan bu olay için çok çok gecmis olsun.Karsilik vermemekle en doğrusunu yapmışsın.Konuyu cepten okumuş ama müsait olmadığım icin yazamamisken buna benzer bir olayda bu aksam üstün benim basıma geldi.
İstoç-Mahmutbey yönünde ilerliyordum.Personeli evine bırakmak icin olimpiyat stadı yönüne yöneldim.50-60 km bir hızdayım,nizami bir sekilde sinyalimi verip yan yola dogru yönelmiştim ki bir kac araba daha öne gecmek isteyen dengesiz,insan musvettesi üç araç önüme fırladı.Dorduncusude önüme cikacakken sadece bir bip seklinde korna ile solunda oldugumu belirtmek istedim.Olay sadece bu. 34 TE ile plakası başlayan (hatırlasam gerisini de yazacağım) bir Clio, icinde düzgün traşlı takım elbiseli giyinmiş,dışarıdan bakınca ADAM yerine koyabileceğiniz onun bunun cocukları anamdan girip avradimdan çıktıkları bir dunya küfür ettiler,el kol harekettlerinde bulundular,önümü kesme girişiminde bulundular,sağ önde oturan inmeye kalktı vesselam.
Olana bakar mısınız arkadaşlar.Yol olmayan beyaz reflektörlü çizgili yerden diger sürücünün canına malına zarar verecek gibi yola çıkan onlar,terbiyesizlik yapan onlar gibi gibi siralayabiliriz olanları.Kufur etmedim,el kol hareketi yapmadim sadece ve sadece solunda ben varım dikkat et seklinde bip diye korna çalmak tek hatam.Bazi arkadaslar adaletten hukuktan bahsetmişler.Gercek anlamda yetersiz kanunlarımız.Abdullah arkadasımızın veya benim basıma gelenler kötü sonuçlanmış olsaydı kaybeden sadece biz olacaktık.O zibidiler,Şeref yoksunu şahsiyetler ellerini kollarını sallaya sallaya gezmeye,başka insanların canını yakmaya,terör ettirmeye devam edecektiler.Allah bizlerin yardımcı olsun,bunlari da hem iflah hem de ıslah etsin insaallah
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR