0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2016 1.33 motor Corolla için şehir içi 8 litre , şehir dışı 6.7 litre yakıt tüketimim var. Bunlar yol bilgisayarı verileri. Ancak aynı istasyondan fulleyerek ölçüm yaptığımda bu verilerin 0.8 litre üstünde yakmış görünüyor. Sizde de durum boyle mi yol bilgisayarı hatalı mi
1.33 corolla Tek depo benzinle 869 km gittim, her an bitmek üzereydi. Denemelerime göre R nin üzerindeki birinci çizginin tam üstüne gelince ortalama 100-110 hızla 120 km gidiyor. Benzin lambası yanınca 150 km den fazla gidiyor. Yine de siz yanınızda yedek benzin bulundurmadığınız sürece denemeyiniz. Tam alt geçitten geçerken benzin bitti bir keresinde.
2017 Corolla ile karma 6.5, şehir dışı 110-120 km yüklü ve klima açık 6.0, şehir içi 7.3 litre yakıt tüketimim var.
Merhaba;değerli forum sakinleri aracım 2016 1.33 life corolla aracımda brc sequent 32 lpg sistemi mevcut 39,00 litre lpg ile 420 km yol yapmaktayım sizce bu normal mi lpg ciye gittiğimde yakıt tüketimin normal diyor ama bana fazla yakıyor gibi geldi sizin bu konuda düşünceleriniz nelerdir sizce yakıt tüketimi nasıl şimdiden teşekkür ederim sağolun.
onur bey cevabınız için teşekkür ederim yaşadığım şehir diyarbakır cok aşırı trafikte kalmıyorum depoyu fulledim (lpg yi hep aynı yerden alırım) km yi sıfırladım heasabı o şekilde yaptım
Yakıt tüketiminin dışında güvenmediğiniz yerlerden de yakıt almayın. Bizim burda LPG 3.84 civarı moil var orada 3.34 genelde ordan alıyordum epey de müşterisi var. 10bin bakımında LPG filtresi değişirken usta sen nerden yakıt aldın filtren neredeyse tikanacakmis dedi gösterdi hatta kurum gibi pas lekesi gibi yarıya kadar dolmuş , bir daha tövbe.Yakıt tüketimine de etkisi var alınan yerin diye düşünüyorum kaliteli yakıt her zaman iyidir. Zaten 1 depoda hadi en fazla 20tl kar edin değer mi değmez 😁