0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selamlar herkese,Mazda 3 aracımda 42 lt lik tank var ama 28 lt alıyor genelde. Önceki aracımda Yaris'imde 41 lt lik tank 35-37 lt alırdı. Ve açıkçası bu tankın menzilini özlüyorum. Uzun yolda Yaris'in tank ile 500 km yapardım. Mazdam ile 300 km yapabiliyorum. En azından 35-36 lt kullanabilse de 400 km.ye çıksa menzil ona da razıyım. Yazılımsal ya da şamandıraya müdahele ile böyle bir yöntem var mıdır?
Bu tankında 35 civarı alması lazım.Bilindiği üzere güvenlik açısından %100 dolmaz benim tank 40 fakat 32 alıyor havasınıda aldım.
Havadan mıdır ki acaba? BRC/Prins yetkili servisi bir şeyden anlamaz, ama Atiker servisine bir uğrayım yarın.
İşten anlamayan hangi Brc/prins bayisiymiş o yetkili servis nasıl olmuş kim o yetkiyi vermiş ..Ben ce yetkili servis değildir Brc de aynı Prinsde işi anlamayan kesinlikle bu markaların civatasını bile dükkanına sokamaz..
1 hazirana randevu aldım buradan. Hayırlısı artık, haftaya da randevuyu teyit için bir daha ararım.Bu arada bugün başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. LPG ayarlarım kısıktı, aracın ecusu stft yi +%7 civarlarında, ltft si ise +%14 civarlarında idi, belli ki fakir karışım oluyor. Karabük'teki Prins ve BRC yetkili servisine gittim. Adam 10da geldi (heryer 9 da açılmışken), bekledim mecbur. Ayarlara bi bakar mısın diye rica ettim, arıza ışığı yaktı mı hiç? prinslerde sıkıntı olmaz abi, olsa arıza ışığı yakardı, diğer kitlere benzemez, ayar gerektirmez dedi. Doğrudur da ya takan yer hatalı ayar yaptıysa dedim, bakmaya ikna ettim. Bu sırada stft ve ltft değerlerinin fazlalığından, ayrıca da lpg sisteminden zırıltı, cıylama gibi bir ses geldiğini söyledim. Regülatör öyle ses yapmaz dedi, sesi duymak bile istemedi. Ardından değerlere baktı, güzel değerler bir şeyi yok dedi, bir ayarı %140 ayarlanmış, çok fazla dedi %125'e düşürdü. Bi git gel dolan çekiş artması lazım şimdi dedi. İyi dedim, siz yol testi yapmıyor musunuz deyince yapmıyoruz dedi. Gittim geldim, bir yandan da Torque ile kontrol ediyorum STFT LTFT'yi geçti, %15 den aşağı inmiyor. Döndüm geri ustam dedim, ben fakir karışım diye geldim sen daha da kıstın daha da fakir yaptın, zaten bunların subapları hassas, geri ayarına döndür sen, hatta birazcık da fazla ver %145 olsun dedim. Usta!!!nın dediği, abi sen bu işten anlıyorsun, ayarlara dokunmayım sen daha iyi bilirsin. Diyeceğim o ki, LPG taktıracak olanlar, sadece montajcılardan uzak durun. Bu tür montajcılar her yerde, her markada var. BRC'de de Prins'de de Atiker'de de. Ben zaten emindim ama bu olaydan sonra markaların söylenildiği kadar kötü olmadığını düşünüyorum. Bir de OBD konusu var. Ustaların söylediği obd sadece arıza ışığı yakmaz. Hayır canım bu boşuna mı eklenilmiş o zaman? Yaris'imde uzun yol testlerimde stft değerlerini +-%10'luk, ltft değerlerini de +-%2 lik değerler içinde tutuyordu bu hiç bir işe yaramayan OBD! Aracın ecusundan anlık veri alıp gönderilecek lpg miktarını ayarlamaya çalışıyordu. Tabi obd nin de bir sınırı var, elinin ayarı olmayan ustanın elinde o obd hataları telafi edemeyebilir de. Öte yandan Prins için de uzun yolda anlık benzinle çalıştırır ve buradaki stft değerlerini kopyalayarak lpg ecusunu günceller demişti. Tamam Prins kaliteli de hangi sistemin yakıt karışım değerlerini tutturabilmesi daha stabil? O nedenle ustalarınızı iyi araştırın sevgili forumdaşlar. İlgilenen, bilgili bir ustayla sanayici tipteki bir usta arasındaki fark o kadar basit bir şekilde belli oluyor ki....
Bayinin ismi nedir ?Denetime ihtiyaçları vardı mutlaka..
Önceki konunuzda da aynı şeyi söylemiştim, bir seferlik tankın alabildiği kadar doldurun. Daha sonra pompacının manuel olarak basmasını isteyin, şamandıra kilitlemiş olabilir.Yine 28 LT alıyorsa tanka sert bir cisimle vurun.
Benim şamandıranın kesicisi bozuk. Bundan dolayı 45 litrelik tanka 44 litre gaz alabiliyorum istesem fakat bozuk oldugunu bildigim icin genelde 37 de keserim gazı. Uzun yola cıkacaksam 44üde doldururum ama pek saglikli degil RISKLIDIR.