0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2007-2009 arasında MMT kullanıldı makyajdan sonra 4 ileriye dönüldü diye biliyorum?Eğer tam otomatik tork konvertörlü ise havalandırmadan da atıyor olabilir.
Arkadaşlar merhaba, aracı bugün alj ankara yetkili servise götürdüm, hem 110 bin bakımları için hem de yağ sorunu için yağ sorunu olmadığını herhangi bir kaçak olmadığını söylediler, ne yapsam bilemedim içim çok rahat etmedi haftaya özel servise de götürmeyi düşünüyorum
Aracı yıkatın en iyisi. yağ kaçağı olabileceğini düşündüğünüz yerleri de kendiniz temizlemeye çalışın, motor yıkama yaptırın. Ondan sonra rahatça görebilirsiniz.
Merhabalar 2002 Tam otomatik corolla aracım 1000km / 1Lt yağ Tüketiyor (yakıyor bana göre) ancak aracımda egzosun çıkan bir duman yok yada sabahları zor çalışma gibi bir durum yok bu modelllerde bu sorun varmış segman atırsam düzelirmi yada yağ kaçağı olabilirmi( subab keçelerinden )
Bugun itibari ile servise gittim ve motorun içine endoskobi cihazı ile baktılar ve sonuc motorun piston yataklarının çok iyi olduğunu ( fabrikasyon honlama şekillerinin olduğunu ) soylediler eğer yataklarda parlama olsa imiş rektefiye olması gerekirmiş neyseki masrafım büyük değil ustanın değiştirecek olduğu malzemelerSekman TakımıLpg uyumlu SubabÜst kapak Toplam: 2500 TL ve kesinlikle yağ yakmayacağının garatisini verdi sizce fiyat nasıl arkadaşlar