0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Babam 1992 yılında sıfır km Kartal SL almıştı. Kocaeli tofaş bayisinden (Aydınlar otomotiv) aracı teslim alırken Kocaeliye gelen ilk SL sizinki demişti bize. Almak için sıra da beklemiştik. İlk önce Kartal L ye yazılmıştık ama araba gelene kadar SL çıkınca fark ödeyerek SL ye geçmiştik. O arabayla çok güzel günlerim oldu. Açık konuşuyorum bugün bana 1992 model sıfır km Petrol yeşili Kartal SL verene 45000 TL eline sayar, arabaya da hiç binmemek üzere garaja çekerim. Hani derler ya amaç mıdır araç mıdır diye, işte öyle birşey...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-24-yil-boyunca-ozenle-saklanip-korunan-sifir-kartal-arabacim-153422069/detay
Neden dalga geçiyorsunuz acaba? Nesi varmış bu arabanın? Bu 131'ler zamanının iyi arabasıydı ve benim 40 yıllık ömrümün 29 yılı 75 - 81 arası 124 ve 81 - 2004 arası sürekli değişken 131 Şahin serisi ve 1990 - 2004 arası da 90 model siyah Şahin ile geçti. Bir gün bile yolda bırakmadı 90 model 131 Şahin beni ve LPG'siz bindim ben o arabaya 14 yıl / 170527 km boyunca ve siyah renk olup orijinal ve pırıl pırıl tertemizdi. Bu arabaların hastaları var. bende bunların hastasıyım. Hele de 1978 veya 1981 model T stoplu 131 olursa tadından yenmez. Evet bir güvenliği yok bunların ama orijinal ve bakımlıları da iyi bir klasik olur ve var zaten 124 olsun 131 olsun gayet temiz ve güzelleri. Ama yok, bizim yüce Türk milleti dünü unuttu hemen. Yahu 70'ler de 124'ün tekerini dahi alamayacak adamlar kalkmış bu gün arabanın tamamı kadar krediyi çekip alıyorlar en baba arabayı ve çıkıp bu arabaları beğenmeyip tepeden bakıyorlar.Ne oldum demeyeceksin, ne olacağım diyeceksin. Ve bu konu içinde ki alaycı yorumları görünce bir kaç haftadır uzak kalmamın doğru bir karar olduğunu daha iyi anladım. Gerçekten tebrikler ve bravo hepinize. Alay etmeye devam.. Hoşçakalın..!
hadi şanslısın araba bulundu pazarlıkla 45 e verirler merakla bekliyoruz sözünün arkasında durup duramayacağını