0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Marka belirtemiyor muyuz?
Geçmiş olsun ucuz kurtulmuşsusunuz... telefonla arayarak yok şu kampanyamız var, yok böyle indirimimiz var diyenlere itibar etmiyorum, bi bityeniği olduğu kesin.
Bende kombiye beş yıllık ek garanti yaptırdım telefonde sorduğumda her yıl bakım ve parça ve işçilikte tam garanti dendi.Hatta toyotanın yaptığı ek garantideki iç döşeme ve direksiyonun kapsam dışında olduğunu söyledim sizdede bu şekildemi diye sorduğumda hayır tam kapsam içinde diye söylediler.Dedikleri gibide sözleşmeyi ilk önce mail adresime daha sonra eve gönderdiler. Mail adresimde sözleşmeyi buldum bazı bölümlerini ekliyorum.İş bu garanti sözleşmesi cihazın kurulu bulunduğu sözleşme adresinde geçerli olmak üzere, aşağıda belirtilen hizmeti kapsamaktadır. MAXIGARANTI 2 (Bakımlı) Garanti sözleşmesi, süresi 24 aydır. Ücreti 315 TL.Yıl içinde talep edilen her servis hizmeti için yol ücretleri, servis ücretleri, işçilik ve yedek parça ücretleri kullanıcıdan talep edilmez. Sözleşme Başlangıç Tarihi Sözleşme Bitiş Tarihi02/12/2017 02/12/2019 İş bu garanti sözleşmesi cihazın kurulu bulunduğu sözleşme adresinde geçerli olmak üzere, aşağıda belirtilen hizmeti kapsamaktadır. BAKIM (KOMBİ) Garanti sözleşmesi, süresi 1 gündür. Ücreti 80 TL.Yıl içinde talep edilen her servis hizmeti için yol ücretleri, servis ücretleri, işçilik ve yedek parça ücretleri kullanıcıdan talep edilmez. Sözleşme Başlangıç Tarihi Sözleşme Bitiş Tarihi21/02/2015 21/02/2015 MIDI GARANTI(1 Bakımlı) Garanti sözleşmesi, süresi 24 aydır. Ücreti 270 TL.Yıl içinde talep edilen her servis hizmeti için yol ücretleri, servis ücretleri, işçilik ve yedek parça ücretleri kullanıcıdan talep edilmez. Sözleşme Başlangıç Tarihi Sözleşme Bitiş Tarihi02/12/2015 02/12/2017
Ülgen bey öncelikle geçmiş olsun.biraz uğraşmış olsanızda en azından paranızı geri alabilmişiniz.Benim kendi kanaatim eğer evinizin balkonunda cam balkon varsa Kombılerin bakımını 2 yılda bir yaptırmanız yeterli olucaktır.Kendi evimizde Buderus GB-072 modelini kullanıyorum.İkinci senenin sonunda su filtresinin içinden çıkanları görseydiniz bir ben yoktum içinde diyebilirim!!!Türkiye'deki sular böyle olduğu sürece ne filtre dayanır nede kombi orası ayrı olay.Firmadan firmaya değişmekle beraber servisler genellikle şu parçaları inceler ve temizlemeye çalışır.1-Fan Motoru (Cam balkon yoksa evde dışarıdan gelen bütün toz ve pislik bu motorun içine dolup sesli çalışmaya sebep olur.)2-Kalorifer Dönüş Filtresi (evdeki peteklere giden suyu burası pompalar ve bütün suyun içindeki pisliği arıtması gerekir.)3-Brulör Temizliği (gazın yandığı bölümdür.kirli ise mutlaka temizlenmelidir.)4-Kombinin diğer bölüm ve parçalarına basıncçlı hava tutulup temizlenmesi.5-Kombi gazının boşaltılıp yerine tekrardan gaz basılması.6-son basamak ise sizden 70-100 tl ücret talep edilmesi