0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Park sensoru kullanicisi olarak. Geri gorus kamerasi oneririm.
bende oyle düsünüyorum da kullanıslı olur mu ki acaba bosuna tamponu deldirmiyelim gece görüşü falan nasıl olur ki
O kamerasina gore degisir. Acikcasi sonradan takilan park sensoruyle park etmek kameraya gore daha zor. Skoda yeti kullandim. Orjinalinden park sensoru vardi. Teyp ekraninda her sensor icin ayri bir yakinlik mesafesi gosteriyordu. Bu sistem takilabilse araclarimiza guzel olur.
Bu arada Amerika'da yapılan bir araştırmaya göre;tek başına geri görüş kamerası , kamera+park sensöründen daha güvenliymiş.
Kamera tek başına yeterli değil bence en azından tamponun sağ ve sol köşeleri için mutlaka sensör olması gerekiyor. Tampon + Kamera daha güvenli. Tek başına kamera çok güvenli değil, hele hele alacağınız kameranın açısı vb şeyleri iyi değilse yandınız.
Hayırlı akşamlar size belki bu konuda yardımcı olur http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=68104.0
selam arkadaslar park sensörü ya da geri görüş kamerası taktırmayı düşünüyorum sizce hangisi daha saglıklı olur bir de önerebileceginiz marka var mı ? Tesekkürler şimdiden