0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@Yaşar Akgün (20123) yanlışınız olmasın hocam ben e12nin kullanım kitapçığını okudum türkçe bir şekilde alarmı çalıştırma tarzı içerikler mevcut içerisinde türkiye modellerinde orjinal alarm olmasa neden kitapçığa koysunlarki
Arkadaşlar merhaba aracım 2004 benzinli 1.6 at terra birkaç sorum var 1) bu araçta kaç airbag var (görünürde 2 tane var ama kolduk yanlarına bakmadım) 2) bu araçta vsc ve trc varmı? Kontak acarken yazmıyor ancak ışık tutunca lamba gözüküyor (vsc.trc off) 3) alarm orjinalmi nasıl anlarım? 4) aracim ustanın dediğine göre çalinmaya çalışılmış arka bagaj kiliti değişti 5) her sitede 4ileri vites ancak ben 5 sayıyorum 6) lock up kavramasi nedir
bu vsc dediğimiz sistem bizimkindede varmı peki bizimki normal 1.4 terra ama
olabilir bizimkindede panelde var ama ışığı yanmıyor ben yok diye tahmin ediyorum
hocam en baz dediğiniz model terra bizimkide terra ama 30milyara satılıpta abs si 2 hava yastığı bulunmayan konforsuz araçlar değil bizimkiler baz olmasına rahmen 2 hava yastığı abs sistemi yol bilgisayarı gibi özellikler mevcut araçlarımızda o yüzden baz diye üzülmeyin keyfini çıkarın bizim çıkardığımız gibi