0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar 3 ay önce aldığım corollamin ön balatalari arkalardan farklı acaba değişmiş mi ? Aracımi 18.300 km de almıştım . Renk olarak farklılar ,arkadakiler siyah.
Talat bey önceki sahibi.değişmiş.Önler de nibk marka.Bende almıştım ufuktan mor.renkli nibk lar.Ama piyasada bosch sahtesi çok dikkat edin.
Talat bey, NIBK Turkiye distributoru biziz, araci sizin ikinci el olarak almaniz farketmeksizin eger balatalariniz ile ilgili bir sorun varsa lutfen cekinmeden bizimle irtibat kurun.
Çok ve sert fren kullanılırsa o kilometre de bile balata bitebilir.Yumuşak kullanımda kaliteli bir balata 40.000 km civarı gider.(fazla bile olabilir)Mesaj Birleştirildi: Mayıs 31, 2015, 23:11:5520.000 bakımında disk değişmesi akıl işi değil.Normal bir disk 60-80.000 der.(Belki daha fazla)Kilometre ile oynanmışsa yazıklar olsun.
Bilmiyorum abi,gece gece moralim sıfır. Yarın uygun bi zamanda arar sorarım belki aldığıma adamı.Burdaki paylaşımlarda bu balataların rengi dikkatimi çekmişti bak nerelere gitti olay Mesaj Birleştirildi: Mayıs 31, 2015, 23:32:29Abi yukarda bi yanlış anlaşılmaya sebep oldum . Servis 20.000 bakımında genelde ön balatarın değişmesi gerektiğini söylüyor ben disk demişim.
kardeşim birde lastikleri kontrol et. üretim tarihlerine bak. sonuçda 18.000 km de lastik değişmez üretim tarihleri aynı olması gerekir. Bende geçen sene 23.000 km de aldım. benim aracım 2011 medl fakat trafiğe çıkışı 2010 8. aymış. lastikler ilk lastikleri ve yedek lastik dahil 5 lastiğinde üretim tarihi 2010 yılı. Ordanda km ile oynanıp oynanmadığını anlarsın.
Hakan Bey, İlginize teşekkür ederim. Benim frenler pek sağlıklı gelmiyor bana İlke Arslan arkadaşımız zamanında bakıp torna istiyor demişti ondan aklıma geldi mecbur yaptırıcam ama sağlıklımı değil mi diye sormak istedim. dediğiniz gibi herşey maddiyata bakıyor şahsen sıfır bir ürünü kullanmak varken neden tamir ettirip kullanayım ?