Gönderen Konu: Sabit Araç kamerası montajı-Tak unut Projesi-Sona gelindi-g1wc-Bol Foto  (Okunma sayısı 6328 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
Konunun Fotokopisinide çekip saklayalım :)

O kadar güzel olmuş ki emeğinin tadına varamıyorsun değil mi Talat hocam, maşallah  :alkis: :alkis: :alkis:

Bu arada bende LPG bağlantı kablosu aldım yeni maceralara yelken açacağım  :islik: :islik: :islik:

nasıl abi lpg kablosu nedir bu arada şu obd zimpirtisindan bende mi alsam diyorum ne ise yariyodu  o
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
Konunun Fotokopisinide çekip saklayalım :)

O kadar güzel olmuş ki emeğinin tadına varamıyorsun değil mi Talat hocam, maşallah  :alkis: :alkis: :alkis:

Bu arada bende LPG bağlantı kablosu aldım yeni maceralara yelken açacağım  :islik: :islik: :islik:
Murat abi sen Lpg ustalığına doğru emin adımlar ile yürüyorsun Maşallah bi soru cevap köşeside senden bekleriz  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
nasıl abi lpg kablosu nedir bu arada şu obd zimpirtisindan bende mi alsam diyorum ne ise yariyodu  o

LPG beynine bağlanma kablosu, taktırdığım kitin yazılımını buldum birde bağlantı kablosu aldım. OBD zımbırtısından kastın Mini VCI kablo ise çok şart değil, ama tablet ve telefondan bakarım dersen fantezi amaçlı bu ELM327 denilen bluetooth yada WIFI vericili aletlerden almanı tavsiye ederim. Şekilli oluyor.

Murat abi sen Lpg ustalığına doğru emin adımlar ile yürüyorsun Maşallah bi soru cevap köşeside senden bekleriz  :)

:lol: bilmiyorum gari orasını, aldık ya bakar dururum artık. Görmemişin lpg si olmuş tutmuş koparmış hesabı olmasında :) Cahil cesur olurmuş hesabı bendekide ya bakalım, daha arabaya inip bağlanmadım :) Ufaktan tırsıyorum.

Neyse Talat Hocamın konusunu bombalamadan ufaktan kaçalım  :islik:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • .
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 19000
  • Model Yılı: '13
  • 53 kere teşekkür etti
  • 23 kere teşekkür edildi
Ikidir başlıkla son yazılan yorum ne alaka diye girip duruyorum Murat abi,bence de kaç hemen burdan [emoji1]
Bizimkisi bir aşk hikayesi...Çocukluk Aşkı, nasip edene şükür :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
https://www.youtube.com/watch?v=_NPXX3SM8I0&feature=youtu.be

sisli hava performasnı plakalar gayet okunuyor hava kapalı olmasına rağmen görüntü tatminkar
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 Comfort Extra, Kar Beyaz
  • Kilometre: 107000
  • 8 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
Talat bey epey uğraş sonrası hedefinize varmışsınız elinize sağlık. Her kişinin yapacağı iş değil. Bugün az kalsın hız sabitleyici takıyorum diyerekten elimde kalacaktı.
TOYOTA SENİNLE ÇIKARIM YOLA, KOLAY KOLAY VERMEZSİN ARIZA, BİLİRSİN SENİ SEVERİM TOYOTA.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
Dün bende beş dakikada kamerama aynadan enerji aldım korktuğum kadar yokmuş.Benim çakmaklığın içi boş çıktı  içine sadece bir siğorta koymuşlar arada  ferit çekirdeği gibi bir şey var herhalde devreleri oraya yerleştirmişler.Çakmaklıktaki kötü görüntüyüde gidermiş olduk. :D :)
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
hayırlı olsun abi senin kamera gps  li falan cafcarliymis haa

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
hayırlı olsun abi senin kamera gps  li falan cafcarliymis haa

Teşekkür ederim evet bende gps var gt680w.

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
ooo Cavit abi hayırlı olsun. Aklın yolu bir abi, hazır tepede elektrik varken çakmaklıktan kablo çekmek kötü görüntüden başka birşey değil. Bu arada seninki tırtıklı yere yapışmış, sağlam tuttumu ? Talat hoca tutturamamıştı oraya
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
ooo Cavit abi hayırlı olsun. Aklın yolu bir abi, hazır tepede elektrik varken çakmaklıktan kablo çekmek kötü görüntüden başka birşey değil. Bu arada seninki tırtıklı yere yapışmış, sağlam tuttumu ? Talat hoca tutturamamıştı oraya

Evet sonunda tembelliği bırakıp kötü görüntüden kurtuldum çok iyi oldu.Benimki vamtuz değil çift taraflı bantla yapıştırma maaşallah uzun zamandan beri çok iyi tutuyor. ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Cavit abi bende çift taraflı bant ile yukarıya yapistiracam  galiba.bu şekilde çok ortada.Abi kararan aynadan nasıl aldin elektrigi.orada yağmur sensoru  de var.ben hala direklerin  içinden kapı fitilinden  sonrada cakmakliga  getirip elektrik alıyorum
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
Hayirli olsun abi :)
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Güncelleme.
Geçen süre içerisinde çok şükür problem olmadı. Sapasağlam duruyor. Hatta cama o kadar yapışmış ki sökmek zor olacak gibi. Gerçi kamera bozulmazsa ya da aracı satma durumum olmazsa 10 sene dursun  :saygi: :tamam:

Bu arada kamera 4400 mah taşınabilir şarj aleti ile 8 saate yakın video çekiyor. Yani araç kamerasını sokup istediğiniz her yerde güvenlik kamerası ya da gizli kamera olarak kullanabilirsiniz.