tavsiye edeceğiniz bir marka ve taktırıpta memnun kalan varmı
xenon kit tavsiye etmem niye diyeceksiniz,
Bizim farlarda kisa ve uzun huzme tek ampulden selenoidli bir perde ile calisiyor. Mercek icerisinde ustte yarim daire perde var. Siz sellektor yaptiginizda bu perde ufak bir selenoid yardimi ile ckiliyor. Bu da daha efektif bir isik dagilmasi sagliyor.
Kisa huzme acikken sikinti yok ama kisa huzme kapali iken sellektor yapmaya calistiginizda xenonlarin yanmasi icin yeterli tepkime olmayacak ve zamanla hem balast hem ampule zarar vereceksiniz.
Benim dusuncem ilerleyen zamanda ya Ledli ampul almak (basit 5050li degil powerledli) ya da mercegi kokten hella gibi markalarin orjinalde xenonlu mercekleri ile degistirmek.
xenon kit tavsiye etmem niye diyeceksiniz,
Bizim farlarda kisa ve uzun huzme tek ampulden selenoidli bir perde ile calisiyor. Mercek icerisinde ustte yarim daire perde var. Siz sellektor yaptiginizda bu perde ufak bir selenoid yardimi ile ckiliyor. Bu da daha efektif bir isik dagilmasi sagliyor.
Kisa huzme acikken sikinti yok ama kisa huzme kapali iken sellektor yapmaya calistiginizda xenonlarin yanmasi icin yeterli tepkime olmayacak ve zamanla hem balast hem ampule zarar vereceksiniz.
Benim dusuncem ilerleyen zamanda ya Ledli ampul almak (basit 5050li degil powerledli) ya da mercegi kokten hella gibi markalarin orjinalde xenonlu mercekleri ile degistirmek.
Olay tamamen balast ile alakalı. Tek mercekten kısa-uzun far veriyorlar ve selektör yapıyor yani kısaca bi-xenon denilen sistem bu. Gen4 yada Gen5 balast kullanarak şimşek selektör elde edilebilir. Tabi bu işin devamı var ve siz zaten son bölümde yazmışsınız
Ledli ampul konusuna katılmıyorum sadece
arkadaşlar kusura bakmayın geç cvp veriyorum ali bey sizde auris marka araca sahipsiniz ve bu konuda bilgili olduğunuzu biliyorum yorumlarınız için teşekkür ederim belirtiğiniz sıkıntıları yaşamak istemiyorum açıkcası fakat mevcut ampüller yetersiz kalıyor görüş açışı için led ampül konusunda tavsiye edebilceğiniz bir marka ve bizim aracımıza uygun led ampüll modelleri varmı kaan bey sizin belirtiğiniz işlem için biraz daha detaylı bilgi verebilirmisiniz