0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aracı yıkadıktan sonra silip kurulamadan hızlı cila uygularsanız boya yüzeyinde harelenme- ufak çizikler oluşur. Aracı ne kadar iyi yıkarsanız yıkayın biraz toz-kir kalır. Onuda kurulama sırasında bezle silerek giderirsiniz. Kurulama işleminden sonra yukarıda belirtilen gibi parça parça temiz su ile nemlendirip cilayı uygulayın sonuç daha iyi olur. Bazı hızlı cilalar ıslak bazıları kuru yapılır üzerini okuyun. Bimde satılan çift taraflı tüylü mikrofiber bezler var. Bir tarafı uzun diğer tarafı kısa tüylü. Mesela kısa tarafıyla cilayı yaydıp 1 kez sildikten sonra uzun tarafıyla parlatma yapabilirsiniz.
Islatılması gerektiğini bilmiyordum ben , kurulama yüzeysel diye biliyordum yine nemli kalacak şekildeBirde , bimdeki bezin bi yönü havlu gibi diğeri normal bez gibi mi? Geçenlerde evde görmüştüm " ne güzel bezmiş nerden geldi ki bu" diye düşünmüştüm
Su sıkmak yerine kurutma yapmadan sık sil yapmak daha mantıklı değil mi? Yada yüzeysel kurutmak? Sonuçta böyle birşey olacaktır (Bugüne kadar temmuz ayında Urfa sıcağı dahil ne zaman araç yıkasam yağmur yağdı)
aynı ben , bi tek bedevi benmiyim derdim bi tane daha buldum, araç toz toprak durur beklerim 1 hafta 2 hafta en son derim yeter yıkayacam, gider aracı yıkarım 24 saat içinde yağmur yağar