0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aracı bayiden aldım,araç geçmişinde araç LPG li diye not düşülmüş arabada LPG yoktu alırken sordum yanlış Yazılmış galiba dediler,Aracın yakıtıma normal,delikler Duruyormu bilmiyorum nerden bakabilirim ona.
Merhabalar,2012 model 60,000 kmde 1.0 life paket aracıma daha önceden lpg takılmış,çalıştırırken anlık ama rolantide sürekli hafif bir titreme şikayetiyle servise gittim,lpg takım söküm sırasında emme manifodu zarar görmüş olabilir dedi 450 tl sadece parça parası çekti,hakkaten senaryo doğrumudur,emme manifotunu tüpü sökerken yenisini takmışlarmıdır,eskisiyle idare eder devam deme şansları varmıdır.
Peki şöyle sorayım diyelimki kandırıldım.araca LPG sökülüp takılması sorunmudur.emme manifotunu değiştirerek sorunu ortadan kaldırabilirmiyim.
Buradaki resimde VVT-I yazısının altındaki 4 çatallı gibi olan kısım Emme manifolduhttps://www.araba.com/302082628/Toyota-Yaris-10-Terra
Bana bu eksoz manifoldu gibi geldi abi
Sorma benim de aklımdan geçti ama önünde değildir herhalde diye düşündüm Pek bu eksoz manifoldu ise emiş manifoldu nerede