0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öncelikle teşekkürlerimi sunar ve sökme işini yapanın bizzat kendim olduğunu belirtmek isterim😀Neden böyle bi işe kalkıştığım konusuna gelirsek aracımda full donanımlı bir tesisat mevcut fakat kullanmış olduğum amfi bağlantısını kimseye güvenemediğimden bağlatmadım ve araç göğsünü elletmedim ve kendi araştırmalarım sonucu neticeye ulaşmış bulunmaktayım😀SaygılarMesaj Birleştirildi: Mayıs 26, 2015, 01:54:52İnanın 8 lik mi yoksa 10 lukmu onu bilemiyormFakat yıldız başlıklı değil. Saygılar
Bizde teşekkür ederiz. diğer üyeleri düşünerek bu işlemi kayda alarak bizlerle paylaşmanız çok güzel bir şey bu arada söylemeden geçemeyeceğim bize biraz kırmızıyı fotoğraflayabilir misiniz Tabiki..En kısa zamanda mevcut fotoları yüklüyorum
orjınal multımedyalarda amfı cıkısı mı var ıyıymıs.
Teşşekkürler hocam.Böyle paylaşımlar çok yararlı oluyor, ellerinize sağlık.Ben de teşekkür ederimFırsat buldukca yeni keşiflerimi siZlerle paylaşmaya çalışırım
Geçen gün fotoğrafı düzelttim ama yorum yapmadım, bu fotoları yeni konu açıp oraya koymak daha iyi olur Ama kırmızının maşallahı var Allah nazarlardan saklasın
Kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun. Mesaj Birleştirildi: Mayıs 30, 2015, 13:45:49Beyin jimnastiği 1:Bu kadar kolay sökülmesi iyi mi?Kötü mü?Beyin jimnastiği 2:Böyle basit parça ve birleşimlerin maliyeti nedir ki?Beyin jimnastiği 3:Maliyet ve emeğe göre birileri biz tüketicileri çok mu kazıklıyor?