bunların temizini bulmak zor sanırım.
60bin km'ye kadar sabancı holdingte kullanılmış. faturası sabancıya ait.
araba diri ama yaş itibariyle bakılması gereken şeyler ortaya çıkıyor.
michelin crossclimate lastikler goodyear efficientgrip performance'tan sonra daha yumuşak ve daha sessiz geldi.
ikisi de 68 db ses seviyesi var, biri biraz aşındığı diğeri de yeni olduğundan olabilir emin değilim
hani bir ayakkabı alırsınız tabanı biraz serttir sonra yumuşak tabanlı bir ayakkabıya geçtiğinizde oh be bu ne rahatlıkmış dersiniz ya
sanki o durumu yaşıyorum arabada da. michelinin yumuşak hamurlu olmasından mı sıfır lastik olmasından mı çözemedim mevzuyu.
başka kullanıcılar da çıkacaktır elbette, o zaman daha net değerlendirmeler olabilir belki
Maşallah lastik konusunda bende takipteyim fiyatları nasıl ?
lastikler adet 220 lira. 3 bayiye sordum ikisinde lastik yoktu ama en düşük 210 lira dedi birisi.
stoğunda olan da önce 230 dedi sonra bak dedim böyle böyle 210 liraya veren var, yapma etme.
biraz o bayiye mecbur kaldığım için 220 lirada anlaştık. (mecbur kalma sebebim de 15bin kmlik goodyear efficientgrip performance lastiklerimi bir alıcıyla anlaşmam ve ona satmam oldu, lastikçide alıcıyla buluştuk; benim lastikler başka araca benimkine de michelin taktık)
lastiğin hakkı 210 lira.