0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Oğuz sen yanlış hesaplıyorsun 173/ 519 = 0,3333 çıkar 519/173 = 30000 şeklinde çıkar Doğru olan ilk yazdığım parayı km ye bölmek veya litreyi km ye bölmek
Malum bende lpg yok benzinde biniyorum az kullandığım için aracı çok kullansam 1.4 d4d ye geçiş yaparım .Bu yakınlarda yağ ve genel bakıma da gireceğim ondan sonra umarım biraz daha düşer .Elimden geldiği kadar tasarruflu kullanmaya çalışıyorum .Hem arabam üzülmüyor hem kendim üzülmüyorum .Yakıt aldıktan sonra sayaçları sıfırlamıştım şu an 105 km oldu 35 km şehir içi gerisi çevre yolunda kullandım genel olarak sakin kullandım şu an için ortalamam 7,3 bakalım ileriki tarihlerde ne olacak ama şunu da belirteyim Lastik çok büyük faktör birde kullanım tarzınız ben kendimi 3000 devire adapte ettim çok zorunda kalmadıkça 3000 devri geçirmiyorum tabi yolun durumuna göre de aracımı üzmüyorum
Gel Ankara ya her yer rampa tırman tırman bitmiyor Konya düz arazi rampa özellikle arayarak bulmak gerekiyor sanırım normal o devirlerde vites değiştirmeniz
Aytaç abi yüksek devirle zaten şehir içi işim olmaz çevre yolunda da ailem yanımdayken hızla işim olmaz ondan dolayı birazda devir aralığını kısa tutuyorum motor tepkisine göre hareket ediyorum inşallah hep bu değerleri yakalarım