0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar, dün akşam İstanbul - Sapanca yolculuğunu Hyundai'nin suv aracı olan ix35 (1.6 benzinli 4x2 6 ileri otomatik) ile yaptım ve izlenimlerimi paylaşmak istedim.- dış görünüş hoş, sportif ve eğlenceli bir araç.-içeride cam tavan sayesinde bir ferahlık var ancak arka yolcuların diz mesafesi için oldukça vasat olduğunu söyleyebilirim, göründüğü kadar geniş değil,-aracın ön konsolu tamamen sert plastik konfor hissi vermiyor,-gösterge panelinin kendi aracımdan Corolla'dan çok çok iyi ve hoş gözüktüğünü söyleyebilirim ancak media ekranı için aynı durum söz konusu değil,-ön koltuklarda ısıtma mevcut ancak koltuk kumaşını beğenmedim, deri plastik karışımı değişik bir şey, ve sürücü koltuğu bel durumu biraz rahatsız edici, santefee'ye göre çok kötü,-aynaya konumlandırılmış geri görüş kamerasının, media ekranını konumlandırılması daha iyi olabilirdi bence,-otomatik vites geçişleri başarılı hissettirmiyor ve tepki verme süresi çok iyi,-... km/h hızda içerideki ses durumu bence yeterli,- 90 km/h hızların üzerindeki frenlerde araçta bariz gezinme söz konusu en çok dikkatimi çeken ve beni rahatsız eden bir durumdu,-yakıt tüketimi 11 litre civarlarında,-otoyoldaki hafif virajlarda bile hissedilir düzeyde savrulma söz konusu buda rahatsız edici bir durum bence, belki aracın yüksekliğinden kaynaklanıyor olabilir, yüksek hızlarda güvenilirlik hissi vermedi bana,-sürücü kolçağı çok kısa kalmış dirseğinizi rahat koyamıyorsunuz,-ayrıca kolay akıllı park sistemi de bu donanımda mevcuttu ancak kullanma şansım olmadı,Bilmiyorum 75.000 TL fiyatı olan bir araç bu parayı hak ediyor mu?, yoksa zaten tüm araçların fiyatı yüksek buda fiyatına göre iyi bir araç mı karar veremedim.