İstanbul'daki açık, katlı ve yol üstü otoparkların işletmecisi şirket, otopark ücretlerine yüzde 70'e varan oranlarda zam yaptı. M2 metro hattı üzerinde bulunan kapalı otoparklarda 7 lira olan tam gün parklama ücreti 12 liraya çıkarıldı.
EN YÜKSEK ÜCRET NEREDE?
İSPARK'ın İstanbullulardan aldığı otopark ücreti bölgelere göre de değiştiklik göstermekte. İstanbul'da en yüksek "tam gün" park ücreti, 30 lira ile Bebek açık otoparkı için ödenmekte.
Beyoğlu, 23 liralık park ücreti ile Bebek'i takip ederken, Yıldızposta Caddesi ve Levent gibi noktalarda da tam gün parklama ücretleri 20 liraya ulaşıyor.
Beykoz, Ümraniye ve Üsküdar'da ise fiyatlar 5 ile 14 lira arasında değişmekte.
isparka olan borcunuzu sorgulamak için
https://borcsorgula.ispark.com.tr/
Mesaj Birleştirildi: Mayıs 21, 2015, 06:48:23
o degılde benım araba 2013 model. 2014 yılının nısan ayında bayıden sıfır olarak satın aldım. sorguladım 5 tl borcum cıktı bu nasıl ıs
