0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aurisin jantlarına bittim.Bu jantlar 16 mı 17 mi yakından bakan oldu mu içinizde?
Herkes ekmeğinin peşinde ,oradaki bayanlara hak vermek lazım,sırf görsellik olsun diye alınıyorlar 1 hafta boyunca araç başında dikilmekten başka,yeterli bilgi sahibi bile değiller araçlar hakkında.
inşallah "atarlı sokakların giderli çocuğu" olarak görmemiştir seni
zaman ayırıp ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. İx35 zaten çok dolu bir araçtı. Arka koltuklarda ısıtma ix35 te de vardı. Tasarım harika ama küçük dizel motor olsa...
Bir sürü fotoğraf çektim.Eve gittiğimde atarım fotoğrafları.Auris'i çok beğendim lakin Avensis için aynı şeyi söyleyemeyeceğim Hani Avensis mi yoksa 6'mı deseler Mazday'ı seçerim.Ama 6'da da 2.0'dan aşağı motor seçeneği yok...
2.0 dan asagi motorda yakismaz.
Cx3 albenili duruyor, daha önce de takip ediyorduk. Bilgiler çok iyi olmuş Hakan. Motor seçenekleri, teknik verileri falan ne acaba? Bir de aslında araçların bakım masrafları da kataloglarında belirtilmeli yıl ve km lere göre.
Otomatik dizel iyimiş, nasıl bir otomatik acaba ayrıntıda. Fiyatlar yüksek, Kadjar'da gelecek o sınıfa ve 1.6 dizel ile ama onda otomatik ile 4 çeker bir arada yok. Ama hacmine göre en sessiz ve performanslı dizel motorlardan birisi var. Gerçi 1.6 dizel uzun dönemde nasıl sonuç verecek bakmak lazım, bir kaç farklı modelde bir süredir kullanılıyordu zaten. Dış tasarımda Cx3 heyecan verici. Tabi garanti süresi, bakım fiyatları vs de önemli. Avrupa ve kimi yerlerde aynı araç 5 yıl garantili olarak satılabilirken buralarda 2-3 yıl olması ayrı bir konu. Bu arada Kadjar ile Cx3 aynı boyayı kullanmış sanırım.
Acaba cx3 te kullanılan dizel motor daha önce kullanılmış midir? Yani motor rüştünü ispatlamış mıdır? Bir de arkada şaft tüneli var mı?Cx3 çok dar değilse alırım. Ve eğer bildiğimiz klasik mazda kalitesi varsa valla alabilirim.