0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şaka gibi yaa,Lexus 600h L 'deki yol sesine bakın.İstemem eksik olsun.https://www.youtube.com/watch?v=EqZ5WIgxmNA
Hangimiz hergün kaymak asfaltta araba kullanıyoruz?Verdigin linkteki videolarada bakmıştım, benim yayınladıgım videodaki yollar genelde günlük kullandıgım yollara benzer ve bu yollarda birçok marka araç kullandım.Yargılamak için bunlardan çok daha fazla bilgiye ihtiyaç var elbette, ama yinede şaşırdım. Sonuçta agırlıklı 100 Km hız ile gidiyor. Ve ses
ben yarın fuar çıkarmasını nasipse gerçekleştireceğim. gidecek olan varsa ve saati uyarsa buluşabiliriz. istekleri kenara yazdım. aegea ve tucson'u mümkün olduğu kadar ayrıntılı incelemeye çalışacağım.
Aegea'yi uzaktan inceleyebilirsin Hakan.Dokundurmuyorlar bile.Haberin olsun.Fuarda bazı Audi modelleri, Bentley,Lamborghini, Maserati, Ferrari ve Aegea'ye dokunmak yasak
Toyota Safety Sense güvenlik paketinin hangi modellere ve ne zaman geleceği hakkında bilgi edinebilirsiniz sevinirim. Teşekkürler.
bilgi için teşekkürler. arka arkaya 4. kez katılıyorum ve audi'ye her fuarda bentley muamelesi yapıldığı için sadece laf sokmak amaçlı 30 saniye uğruyorum. aegea hakkında da şimdilik bilgi alsam yeter, katalog ve benzeri bilgileri yoktur diye tahmin ediyorum.
bu konu hakkında fuarda bilgi alabilir miyim bilmiyorum; genelde fazla bilgili temsilcilerle karşılaşmak zor. internette sanırım 2016 yılı itibariyle standart olacağı yazıyordu. yine de kenara not aldım. yetkili bir ağabey bulursam sormaya çalışırım.
s3'ü bayide incelemiştim. ilginçtir; bayide incelemeye izin veriyorlar. bu arada auris'teki 3 led lamba olayı sis için olabilir mi ?
fuara gittigimde bende kiadaki kadini tersledim,simülasyon vardi katilabiliyoz mu dedim 18 yaşinda büyük olmaniz gerekmekte dedi ehliyet lazim mi peki dedim hayir dedi sizi buraya kim aliyor terbiyesizliğin luzumu yok bence dedim şaka yapmiştim falan diye toparlamaya çalişti ben sizle şakalaşmiyorum dedi ve gitti