şeytan göz ve angel halka nasıl olmuş
Mesaj Birleştirildi: 19 May, 2015 11:43
biraz değişiklik yapalım dedik
Farlar bende aracımı satmayı düşünüyorum farları ayrı satmak istedim ürüne h7 ampul takip Bi xenon elde edersiniz
Diş tarafta olan mercekler motorlu yani bixenon merceklerdir ic taraftaki mercek sadece uzun gösterir angel halka ve mercek icinde montajli kırmızı led vardır şeytan gözü denir sadece şeytan gözü yanarken çok şık durur
Diger bir konu ise üstteki çizgi sinyalli led drl hortum diye geçer hepsi burada com da mevcuttur fiyatı 200 tl civarı
Far 1500 tl ye satiliktir az da olsa pazarlık Payı vardır farlar Çıkma far olup ayaklarında bir kac kırık vardı hepsini tamir ettirdin aracıma taktım fakat ani bir fikir Değişikliği yapmak zorunda kaldığım İcin aracı satmak zorundayım su an farlar evde kutusunda yatıyor almak isteyen olursa kargo yapabilirim
mercekler 10 numara olmuş, angeli begenemedim , güle güle kullanin
Herşey güzel bir tek gözüme aracın kendi gündüz farları takıldı onlar iptal olsa daha iyi olacakmış gibi geldi bana
Yeni corollada böyle şeyler görmemiştik forumca ufkumuz genişlesin biraz
Mehmet Ardıç kardeşimin ellerine sağlık

O farın power ledlerini ben istanbuldan gönderdim
Oncelikle hayirli olsun emek verilmis belli.
Mercekleriniz umarim cin mali degildir yoksa geceleri isiniz var demektir.
Ozellikle Hilal seklindeki Angel cok hosuma gitti.
Keyifli surusler...
Ben çok beğendim yaaa.
Böyle şeylerden hiç anlamam da, nasıl yaptınız acaba? Herşey hazırmı? Yani kısacası , farları söküp yeni farlarımı taktınız.
Arkadaşın dediği gibi keşke kendi ledleri olmasaydı aracın, ama gene de çok guzel.
Guzel olmus. Gule gule kullanin.
arkadaşlar bende konu açmak istiyorum nasıl açabilirim???
farlar satılık
Kim satıyor, nerede , ne kadar

Bu arada tüm fotolar sizin araca mı ait. En üstte Gündüz ledleri sanki turuncu gibi yanıyor.
@sinan çatalkaya (15308) Gayet güzel durmuş, güle güle kullanın. Nereden temin edildiği nasıl monte edildiği gibi uygulama detaylarını paylaşırsanız, düşünen arkadaşlar açısından daha faydalı olacaktır.
farlar bende aracımı satmayı düşünüyorum farları ayrı satmak istedim ürüne h7 ampul takip Bi xenon elde edersiniz
Diş tarafta olan mercekler motorlu yani bixenon merceklerdir ic taraftaki mercek sadece uzun gösterir angel halka ve mercek icinde montajli kırmızı led vardır şeytan gözü denir sadece şeytan gözü yanarken çok şık durur
Diger bir konu ise üstteki çizgi sinyalli led drl hortum diye geçer hepsi burada com da mevcuttur fiyatı 200 tl civarı
Far 1500 tl ye satiliktir az da olsa pazarlık Payı vardır farlar Çıkma far olup ayaklarında bir kac kırık vardı hepsini tamir ettirdin aracıma taktım fakat ani bir fikir Değişikliği yapmak zorunda kaldığım İcin aracı satmak zorundayım su an farlar evde kutusunda yatıyor almak isteyen olursa kargo yapabilirim
Süper olmuş @murat köşe şu hortum led işine bir el at yav
Şahsi Görüşüm olmamış. Ama Kullanıcı olarak içinize sindiyse güle güle kullanın.
Gece Görüntü kaybı yaşadınız mı?
Sinan bey elinize emeğinize sağlık çok güzel bir çalışma yapılmış. Gayet şık durmuş, kendi aracıma böyle bir şey yaptırmak istiyorum. Aracım auris 2011 comfort extra modelidir. Bu model için yapılmış bir çalışma var mıdır? Var ise resim paylaşmanız mümkün müdür? Şimdiden göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederim.
Drl led lerin montajı Nasıl oluyor acaba