Arkadaşlar ne olur kusura bakmayın, bilgisizliğime verin lütfen ama ben bu yol bilgisayarını çözemedim. Odo, toplam yapılan kilometreyi gösteriyor. Ama trip a ile trip b nedir? ölçümde ne farkı var. göstergede yer alan odo, disp düğmesi ne işe yarar? inanın çözemedim. Çok önemli olmasa da anlık yakıt tüketimini gösteren bir ekran yok mu?
Muharrem Bey hoş geldiniz, öyle bir giriş yapmışsınız ki sanırsınız forumda soru soranı dövüyorlar

Corollam yok bilmiyorum ama bu TRİP A ve TRİP B konusunda ben şu şekilde kullanıyorum, ODO genel yapılan toplam Kilometreyi, TRİP A ve B lerde siz ne için kullanmak isterseniz o şekilde kullanabilirsiniz. Mesela TRİP A yı 10000 KM bakımına ne kadar var diye TRİP B yide bir depo benzinle ne kadar gidiyorum şeklinde kullanabilirsiniz. DİSP düğmesine basınca bizde TRİPLERİ SIFIRLIYOR. Mesela uzun bir yola dideceksiniz, yola çıkmadan Trip A yı sıfırlarsınız , oradan toplamda ne kadar yol gitmişsiniz görebilirsiniz. Dediğim gibi ihtiyacınıza göre kullanabi,lirsiniz. Ben genelde Yukarıda yazdığım gibi TAKİP amaçlı kullanıyorum.
Anlık yakıt tüketimi benim aracımda görünüyor, sizdede görünüyordur muhtemelen, gerçi bizdeki sayısal olarak değilde BAR çizgisi üzerinde 0-10-20-30 gibi rakamlar arasında gidip gelen çizgi şeklinde

Aracınız hayırlı olsun , Allah kaza bela vermesin