Stepne yuvasındaki kabartılar yüzünden çok yukarıda kalıyor depo. Eğer stepne yuvasını vurdurarak aşağı indirebilirseniz kot farkı baya azalıcaktır.
Benim araçtada kot farkı yok ama ben gene de yumuşak köpük sünger koydun tıkırtı veya farklı bir ses ile karşılaşmamak için
Lpg ci spiralle kesiyor. Yüksekliği ölçüyor önce. Ben de o plastiği kestirdim. Sorunsuz.
kürşat bey merhaba.
bende brc taktırdım o oluşan kot farkını strafor ile hallettim 5 cm kalınlıktaki tam geldi.
resim yüklemeyi beceremiyorum malesef. size sorum aracınızın lpg ye geçiş ısısı nasıl. bende hararet göstergesi 3. seviyeye gelince geçiyor. resim yükleyebilirsem (tarif edin bu arada nasıl yüklenir) gösteririm
kürşat bey merhaba.
bende brc taktırdım o oluşan kot farkını strafor ile hallettim 5 cm kalınlıktaki tam geldi.
resim yüklemeyi beceremiyorum malesef. size sorum aracınızın lpg ye geçiş ısısı nasıl. bende hararet göstergesi 3. seviyeye gelince geçiyor. resim yükleyebilirsem (tarif edin bu arada nasıl yüklenir) gösteririm
Lpg'ye geçiş ısısını ustanız kaç dereceye ayarladıysa o derecede geçer.Her araçta aynı olmak zorunda değil.
kaça ayarlandıysa onda geçeceğini bende biliyorum. hatta aradım sordum 35 dediler ama bana garip geldiği için arkadaşıma danışmak istedim. senin arabanda varsa bendeki gibi birşey paylaş değil mi?
Not; neden bu forumda sorulan bir konuya millet bilip bilmeden atlıyor saçma sapan cevap verme zahmetinde bulnuyor. oyle muhabbetler var ki sanarsınız lise yada orta okul öğrencilerinin muhabbetini ihtiva ediyor. bir iki konu açtım net cevap veren yok. lütfen bilgi paylaşalım sacede
kaça ayarlandıysa onda geçeceğini bende biliyorum. hatta aradım sordum 35 dediler ama bana garip geldiği için arkadaşıma danışmak istedim. senin arabanda varsa bendeki gibi birşey paylaş değil mi?
Not; neden bu forumda sorulan bir konuya millet bilip bilmeden atlıyor saçma sapan cevap verme zahmetinde bulnuyor. oyle muhabbetler var ki sanarsınız lise yada orta okul öğrencilerinin muhabbetini ihtiva ediyor. bir iki konu açtım net cevap veren yok. lütfen bilgi paylaşalım sacede
Beyfendi aracınızdaki hararet göstergesi dijital değil.Tam olarak hangi kademesi 35C'ye denk gelir bilinmez.Sizin sorduğunuz sorunun cevabını ustalarınız size zaten vermiş.35C'ye geçiş sıcaklığını ayarlamışlar.Garip gelen kısmını söyleseydiniz ona göre yardımcı olunmaya çalışılırdı.
Ayrıca kimse size net ve tam doğru cevabı vermekle yükümlü değil,kaldıki cevap vermekle bile yükümlü değil.Burası bir bilgi alışveriş platformu.
Lpg'ye geçme SICAKLIĞI 35-40 dereceye ayarlanmalıdır. Aksi takdirde teklemeye yol açabilir. Soğuk olan motora, soğuk gaz gönderirseniz kışın çalışıyor gibi davranır, üstüne üstlük soğuk olduğundan ötürü alev sönmesi gibi durumlarla yakıtın boşuna egzostan atılması da olabilir.
40 derece sıcaklığa ayarlanmış olmasına rağmen aracın harareti 40 derecedeyken geçmeyebilir. Kışın bu durumu daha iyi anlarsınız. Motorun hararet ışığı sönse, ya da ortaya gelse dahi dış ortam sıcaklığı çok düşük olduğundan regülatördeki sıcaklık 40 derecenin altındadır ve lpg yye geçmesini engeller.
Kot farkı için de keşke stepne yuvasını aşağıya vurdursaydınız.
Bence beğenmiyorsanız kasmayın Toyota ile ilgili 2 forum var diğerine üyelik açabilirsiniz. Tüm üyeler sizin etrafınızda pervane olmasını mı istiyorsunuz!. Hayret!
Degerli forum arkadaslarim muzdarip oldugumuz bi konuyu belirttim sadece. Forum dediğin yerde soru sorulur cevap verilir muhabbet edilir. Ben kimseye demiyorum ki benle ilgilenen bana sorun sorularimi cevaplayin.
Aracımı alir almaz uye oldum bir iki aklima takilan vardi sordum arkadas yazmis onlar zaten var ara bul. Ben bilmiyor muyum vardir yoktur. Biliyorsan soyle.
Konu acan arkadastan ozur diliyorum konuyu epeyce sapittik.
Hergun takip ediyorum bildigim birsey olursa zevkle cevap yazarim. Aklima takilan birsey olursa da aninda konu acar sizden BİLGİ isterim.