0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar, araç şu an 9.800 km'de İstanbul şehir içi yol bilgisayarındaki yakıt uzun zamandır 7,7- 7,8 lt/100km aralığında görmekteyim. Sizin araçlarda durum nasıl acaba, paylaşırsanız memnun olurum, teşekkürler.
Merhaba, benim aracım 2015 1.33 şu anda araba henüz 180 km'de tüketim 10.1 gösteriyo ama genel olarak 7.5-8 olarak ölçen arkadaşlar çok var forumda bence normal sizin değerleriniz.
Benim arac 1.300 km de uzun yolda 100 km de 8 lt. civarı yakıyor.Sizcede çok değil mi
benim araç 1.33 ve henüz 850km de yakıt 8.7lt gösteriyor. babam araçla istanbul-kırklareli yapmış, tabi 120 den aşağı düşmedim 160a dahi çıktığını söylüyor (nasıl aracı rodajlamaksa bu ) ben uzun yol diye bayağı düşük değer bekliyordum da 8.6idi eve geldiğinde. yazın da etkisiyle ben 7lt leri görürüm diyorum.
Araç henüz yeni ondan mıdır bilemiyorum ama kışın biraz daha fazla yaktığı kesin.Rodaj süresi tahmini olarak 2000 km de dolar mı acaba bir bilginiz varmı.Ve rodaj süresi bitince gözle görülür bir azalma olurmu?