0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu arada kimse üstüne alınmasın, sözüm adam gib araba kullananlara değil KUŞ SERİSİ ARABALARI KULLANANLARIN ÇOĞUNLU KUŞ BEYİNLİ OLUYOR. Şoför-Araba uyumu dedikleri bu olsa gerek
Herşey olana kadar yahu bizde, o otobüs devrileydi de o dibinde mal mal bakıp herifi gaza getirenleri göreydim o zaman. Bu arada kimse üstüne alınmasın, sözüm adam gibi araba kullananlara değil KUŞ SERİSİ ARABALARI KULLANANLARIN ÇOĞUNLUĞU KUŞ BEYİNLİ OLUYOR. Şoför-Araba uyumu dedikleri bu olsa gerek
burası ankara hanzonun harman olduğu memleket...
Cem YILMAZ:Eğitim şart.
Hanzoit heryerde var, geçen gün saçma sapan bir dönüş yaptım yolu tıkadım, sağ olsun yoldan gelen araba durdu bana müsaade etti. Bir baktım arkalardan daaatatt daaatttt ses geliyor, daha duralı 10-20 saniye falan olmamıştır belkide. İlk duran adam değil arkalardan birsi yani bu kornaya asılıyor, neyse döndüm yoldaki yere park edeceğim, tabiii geri geri girmem gerekn bir yol, bu hanzo yoldan geçer giderken yine başladı kornaya asılmaya, baktım kuş serisi ve kuş beyinli hanzoitin teki. Ulen hani kendimi suçlu hissetmesem vede çoluk çocukta olmasa ineceğim ya öldürecem yada ölecem o derece sinir oldum.Rabbim bu hanzoitlerin şerrinden muhafaza etsin, ecellerini kendi başlarına bulsunlar bir yerlerde.Aşağılık komplekslerimi vardır nedir neyi kime ispat etmeye çalışıyorlar anlayamıyorum ki bu salak salak dönme hareketleri ile, sonra da derler benzin pahalı, bak yine sinir oldum
her yerde var da ankarada daha çok saç traşı üstte perçem kalır al tarafları 3 numara beyin yarıçapı 1 piksel altında 4 liralık şahinle kendini lord zannedenler var ya. ah öldürmenin günah olduğunu bilmesem terörist niyetine yemin ederim keserim!
O sac modeline bende uyuz oluyorum arkadas hicmi evden birisi demez oglum bune hal boyle tras mi olur Diye.
Bu yazıda eğitim camiası hedef alınmıyor.Bunu yapanlar ve yaptıranlar gerizekalılığın üniversitesi olsaydı direkt rektör olurlardı. Geçen izinde memlekette Kayseri'de annem ve babamla düğüne gittik geri dönüşte bi tane basık beyaz Şahin ışıkta yanımadurdu arabayı zıplatıyor önüme kırıyor ani fren şehir içini çıkana kadar rahat durmadı. Şükür kazasız çıktık yanımda ailem var kalabalık trafik içimden saydım epey
Bu tipler,Amerika arka sokaklarındaki tiplerin yerli versiyonları.Artık anadolunun ilçelerinde bile çoğaldılar.Arabaları,saçları,sakalımsı kılları,korkunç müzik sistemleri ve geleceğe dair hiç bir ümidi olmayan tipler.