0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vites topuzunun nikelaji soyulmuş ve kenarinin derisi soyulmuş. Çinden 18 dolara. (http://tr.aliexpress.com/item/5-Speed-Gear-Stick-Shift-Knob-for-Toyota-Corolla-Verso-RAV-4-YARIS-VITZ/32344795271.html?recommendVersion=1&tracelog=back_to_detail_a. ) Vites topuzu alsam degistirmesi kolay midir?
ne yaptınız aldınız mı vites topuzunu, bende de 2005 corolla hb sport var bunun aynısının orjinali var ama benimkide soyuldu, derisi yırtıldı artık... aldınız mı nasıl durdu. almadıysanız birlikte de alabiliriz... birde bu topuzla çok uzun duruyor vites... piyasadan daha kısa bir topuz alsak uyar mı acaba _???daha almadım. alıp kurcalamaya cesaret edemedim ve topuz standarttır sanırım ölçüleri değişmez. bir de alacağım zaman ne kadar zamanda gelir bilemeyeceğimden dolayı eylül de almayı planlıyorum. ( okullar kapandı adresimde olmayacağım. ancak eylülde döneceğim)
Birebir uyumlu ve malzeme kalitesi orjinalden daha iyi. Hemde sahsi dusuncem daha şık. Biraz fiyat pahali ama fazlasıyla deydi. Sorunsuz bir sekilde kullanıyorum. Sahsen tavsiye ederim
Ürünü nereden aldınız link var mı?