0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yaptım ama çıkmadı. Benden önceki sahibi çok pis bakmış arabaya. Koltuklar rezil durumda.
Bugün götürdüm ve hiç memnun kalmadım götürecek arkadaşlar varsa kesinlikle tavsiye etmem.
Adam bildiğiniz silmiş koltukları heryere parlatıcı sürmüş okadar yerseniz mantığı anlayacağınız. Koltukların arkasını bir çektim leş heryer adam GÖRDÜ adam silmeyi unutmuşum diyor
Bu tarz işlemleri kendiniz yapsanız daha iyi olur niye derseniz hiç kimse sizin malınıza sizden iyi ilgi göstermez .Benim aracım 2006 Corolla önceki sahibi yani ilk sahibi doktor idi hani derler ya doktortan satılık abi bir daha almam arabaya hiçmi bez sürülmez aracın için agır bir koku vardı aldığım yaptığım işlemleri sırsıyla yazıyım.1 - hafif el yakacak sıcak suya bulaşık deterjanı koydum yağ sökücü etkisi olduğundan .Bütün plastik aksamı sünger yardımı ile ovarak sildim arkasından sıcak durulama suyu ile güzelce tekrar sildim arcın içinden resmen çamur vari kir çıktı .2- Tabana halısını halı fırçası ile fırçaladım güçlü elektrik süpürgem var onla tedaylıca süpürdüm peşinden sıcak deterjanlı su ile süpürdüğüm bölgeleri bez yardımı ile bastırarak sildim ciddi anlamda temizlendi .3- koltuklar artık siyahtan acayip bir renge dönmüştü ama siyah olduğundan sanki belli değil gibiydi .Halı yıkama makinem var içine kosla halı şampuanı biraz sıvı omomatik kattım sıcak su yaptım daha öncesinde elektrikli süpürge ile iyice süpürdüm tozu çekmesi için güzelce makine ile yıkadım gayet basit bir işlem ilk önce suyu püskürtüp halı fırçası ile yüzeyi fırçalıyorsunuz biraz köpürüyor daha sonra bastırarak yüzeyden suyu kiri çektiriyorsunuz.su bitene kadar koltukların her yerini yıkadım. En son yumuşatıcılı su yaptım koltukları onlada durulamış oldum tabi gene halı yıkama makinesi ile .Bu saydığım işlemler ortalama 1 günümü aldı 2 yıldır kullanıyorum ilk aldığımda bu işlemi yapmıştım .Şimdi haftalık veya 2 haftaya bir sadece ufak araç süpürgesi ile süpürüp ıslak bezle yüzeyleri siliyorum aracım içinde en ufak koku kalmadı koltukları mı da yazın sıcak havada bezle üzerinden geçiyorum sürekli temiz kalması için .Yukarıda da dediğim gibi hiç kimse sizin aracınıza sizin kadar değer vermez .Oraya ne kadar ücret verdiniz bilmiyorum ama geçenlerde arkadaşımın aracına detaylı kuaförü 500 tl ye yaptılar geldiğinde baktım benim temizlediğim kadar bile aracın içi çıkmamış ha tertemiz olmuş ama kendin temizlemek farklı bir durum