Gönderen Konu: Toyota kuaför (verso)  (Okunma sayısı 2191 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Toyota Verso 2011
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '11
  • 9 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Toyota kuaför (verso)
« : Mayıs 16, 2015, 22:22:15 »
Merhaba arkadaşlar. Diyarbakır'da Toyota Kuaför hizmeti veriyormuş. Götürmeyi düşünüyorum aracımı. Daha önce Toyota Kuaför hizmetini kullanan var mı acaba? Ne gibi hizmetleri var? Birde verso nun tavan döşemesi sarkarı mı?

Toyota Club Türkiye

Toyota kuaför (verso)
« : Mayıs 16, 2015, 22:22:15 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • P R İ N S VSI2- Japan Keihin Corporation
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 220000
  • Model Yılı: '05
  • 572 kere teşekkür etti
  • 511 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota kuaför (verso)
« Yanıtla #1 : Mayıs 16, 2015, 22:33:40 »
Kendiniz yapın ılık suya vanish kosla pembe kutu  olandan atın içine 2 kapak, beyaz tül ile silin çıkaracaktır .Dikkat aşırı ıslatmayın döşemeyi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Toyota Verso 2011
  • 9 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mayıs 16, 2015, 22:36:17 »
Yaptım ama çıkmadı. Benden önceki sahibi çok pis bakmış arabaya. Koltuklar rezil durumda.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 572 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Mayıs 16, 2015, 22:51:07 »
Yaptım ama çıkmadı. Benden önceki sahibi çok pis bakmış arabaya. Koltuklar rezil durumda.
Koltukları yazdığım gibi ama bol köpüklü yedirin ,bekleyin biraz sonrada halı yıkama makinası varsa çekin becerebilirseniz yıkayarak çekin mutlaka tamizlenecektir tavan döşemesini elle silin fazla ıslatmayın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Toyota Verso 2011
  • 9 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mayıs 17, 2015, 19:38:26 »
Kimse yok mu? Toyota Kuaför hizmetini kullanan.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2014 Avensis E.extra
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 112 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mayıs 17, 2015, 23:40:14 »
Orhan bey ben şahsen yapmadım. Fakat bizim iş yerinde bir arkadaş yaptırmıştı. Çok memnun kalmıştı. Hatta benim aracın içi bej olduğu için kirlenir mi diye çok endişe etmiştim. Arabasını temizleten arkadaş "kirlenir ise de kirlensin, servisin verdiği kuaför hizmeti çok iyidir, arabayı sıfır gibi yapar" demişti. Oraya götürürsen  de müşteriyi temsilcisi Hüseyin bey var. Selamımı söylersen sana yardımcı olur. Ama fiyatta pazarlık yapmayı unutma.
Şunu da söyleyeyim diyarbakir servise ne zaman gitsem kuaför de bir araca rastlıyorum. Bu da tecrübeli olduklarını gösteriyor...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Toyota Verso 2011
  • 9 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mayıs 18, 2015, 21:46:42 »
Bugün götürdüm ve hiç memnun kalmadım götürecek arkadaşlar varsa kesinlikle tavsiye etmem.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 65000
  • 305 kere teşekkür etti
  • 312 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mayıs 18, 2015, 21:50:21 »
Bugün götürdüm ve hiç memnun kalmadım götürecek arkadaşlar varsa kesinlikle tavsiye etmem.

Öncesi ve sonrası olarak fotoğraflarda görebilseydik keşke  ::)

Bu arada niçin tavsiye etmediğinizide belirtirseniz gidecekler içinde yardımcı olur  :)
VW Golf 1.6 TDI & DSG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Toyota Verso 2011
  • 9 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mayıs 19, 2015, 00:08:26 »
Adam bildiğiniz silmiş koltukları heryere parlatıcı sürmüş okadar yerseniz mantığı anlayacağınız. Koltukların arkasını bir çektim leş heryer adam GÖRDÜ adam silmeyi unutmuşum diyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 65000
  • 305 kere teşekkür etti
  • 312 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mayıs 19, 2015, 00:33:09 »
Adam bildiğiniz silmiş koltukları heryere parlatıcı sürmüş okadar yerseniz mantığı anlayacağınız. Koltukların arkasını bir çektim leş heryer adam GÖRDÜ adam silmeyi unutmuşum diyor

Ücret ödemeseydiniz bari böyle hizmet olmaz.
VW Golf 1.6 TDI & DSG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mayıs 19, 2015, 09:38:26 »
Bu tarz işlemleri kendiniz yapsanız daha iyi olur niye derseniz hiç kimse sizin malınıza sizden iyi ilgi göstermez .Benim aracım 2006 Corolla önceki sahibi yani ilk sahibi doktor idi hani derler ya doktortan satılık abi bir daha almam arabaya hiçmi bez sürülmez aracın için agır bir koku vardı aldığım yaptığım işlemleri sırsıyla yazıyım.

1 - hafif el yakacak sıcak suya bulaşık deterjanı koydum yağ sökücü etkisi olduğundan .Bütün plastik aksamı sünger yardımı ile ovarak sildim arkasından sıcak durulama suyu ile güzelce tekrar sildim arcın içinden resmen çamur vari kir çıktı .

2- Tabana halısını halı fırçası ile fırçaladım güçlü elektrik süpürgem var onla tedaylıca süpürdüm peşinden sıcak deterjanlı su ile süpürdüğüm bölgeleri bez yardımı ile bastırarak sildim ciddi anlamda temizlendi .

3- koltuklar artık siyahtan acayip bir renge dönmüştü ama siyah olduğundan sanki belli değil gibiydi .Halı yıkama makinem var içine kosla halı şampuanı biraz sıvı omomatik kattım sıcak su yaptım daha öncesinde  elektrikli süpürge ile iyice süpürdüm tozu çekmesi için güzelce makine ile yıkadım gayet basit bir işlem ilk önce suyu püskürtüp halı fırçası ile yüzeyi fırçalıyorsunuz biraz köpürüyor daha sonra bastırarak yüzeyden suyu kiri çektiriyorsunuz.su bitene kadar koltukların her yerini yıkadım. En son yumuşatıcılı su yaptım  koltukları onlada durulamış oldum tabi gene halı yıkama makinesi ile .

Bu saydığım işlemler ortalama 1 günümü aldı 2 yıldır kullanıyorum ilk aldığımda bu işlemi yapmıştım .Şimdi haftalık veya 2 haftaya bir sadece ufak araç süpürgesi ile süpürüp ıslak bezle yüzeyleri siliyorum aracım içinde en ufak koku kalmadı koltukları mı da yazın sıcak havada bezle üzerinden geçiyorum sürekli temiz kalması için .Yukarıda da dediğim gibi hiç kimse sizin aracınıza sizin kadar değer vermez .Oraya ne kadar ücret verdiniz bilmiyorum ama geçenlerde arkadaşımın aracına detaylı kuaförü 500 tl ye yaptılar geldiğinde baktım benim temizlediğim kadar bile aracın içi çıkmamış ha tertemiz olmuş ama kendin temizlemek farklı bir durum
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Toyota Verso 2011
  • 9 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Mayıs 19, 2015, 22:26:07 »
Haklınız Yücel bey. Kimse kendinin yaptığı gibi yapamaz bu bana 250 tl ilk bir ders oldu. Götürecek arkadaşlar varsa hiç değilse belki burdan okur vazgeçer.  :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Mayıs 20, 2015, 11:50:29 »
Saydığım işlemleri kendiniz yapıp 250 tl ye ailenizi güzel bir gezmeye veya yemeğe götürebilirsiniz
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 572 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Mayıs 20, 2015, 20:13:05 »
Bu tarz işlemleri kendiniz yapsanız daha iyi olur niye derseniz hiç kimse sizin malınıza sizden iyi ilgi göstermez .Benim aracım 2006 Corolla önceki sahibi yani ilk sahibi doktor idi hani derler ya doktortan satılık abi bir daha almam arabaya hiçmi bez sürülmez aracın için agır bir koku vardı aldığım yaptığım işlemleri sırsıyla yazıyım.

1 - hafif el yakacak sıcak suya bulaşık deterjanı koydum yağ sökücü etkisi olduğundan .Bütün plastik aksamı sünger yardımı ile ovarak sildim arkasından sıcak durulama suyu ile güzelce tekrar sildim arcın içinden resmen çamur vari kir çıktı .

2- Tabana halısını halı fırçası ile fırçaladım güçlü elektrik süpürgem var onla tedaylıca süpürdüm peşinden sıcak deterjanlı su ile süpürdüğüm bölgeleri bez yardımı ile bastırarak sildim ciddi anlamda temizlendi .

3- koltuklar artık siyahtan acayip bir renge dönmüştü ama siyah olduğundan sanki belli değil gibiydi .Halı yıkama makinem var içine kosla halı şampuanı biraz sıvı omomatik kattım sıcak su yaptım daha öncesinde  elektrikli süpürge ile iyice süpürdüm tozu çekmesi için güzelce makine ile yıkadım gayet basit bir işlem ilk önce suyu püskürtüp halı fırçası ile yüzeyi fırçalıyorsunuz biraz köpürüyor daha sonra bastırarak yüzeyden suyu kiri çektiriyorsunuz.su bitene kadar koltukların her yerini yıkadım. En son yumuşatıcılı su yaptım  koltukları onlada durulamış oldum tabi gene halı yıkama makinesi ile .

Bu saydığım işlemler ortalama 1 günümü aldı 2 yıldır kullanıyorum ilk aldığımda bu işlemi yapmıştım .Şimdi haftalık veya 2 haftaya bir sadece ufak araç süpürgesi ile süpürüp ıslak bezle yüzeyleri siliyorum aracım içinde en ufak koku kalmadı koltukları mı da yazın sıcak havada bezle üzerinden geçiyorum sürekli temiz kalması için .Yukarıda da dediğim gibi hiç kimse sizin aracınıza sizin kadar değer vermez .Oraya ne kadar ücret verdiniz bilmiyorum ama geçenlerde arkadaşımın aracına detaylı kuaförü 500 tl ye yaptılar geldiğinde baktım benim temizlediğim kadar bile aracın içi çıkmamış ha tertemiz olmuş ama kendin temizlemek farklı bir durum
Benim yukarıda tavsiye ettiğim işlemin ayrıntısı . :alkis:.Kumaş koltuklar  müthiş toz barındırıyor tabiki halılarda bir o kadar küçük çocuklar ve astımı olanlar için araç içi tam bir mikrop yuvasına dönüşüyor en az yılda bir kez bu temizlik şart gönül rahatlığı ile sevdiklerimizle kullandığımız  2. evimiz gibi olan araçlarımızın temizliğine dikkat...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Toyota Verso 2011
  • 9 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Mayıs 21, 2015, 20:10:59 »
Dediğim gibi bana 250 tl ilk bir ders oldu. Artık süpürgemi bezimi Alıp kendim yapacağım  :rofl: