0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun ,tedbir bizden takdir Allahtan...
Çok geçmiş olsun. Emniyet kemerini takmak 1-2 sn lik bir iş ama faydasını görmüşsünüz. Allah başka kaza bela vermesin
Allah tekrarını yaşatmasın, geçmiş olsun.
geçmiş olsun. Allah korumuş valla kemer falan hikaye
Murat bey çok geçmiş olsun, RAB'bim korumuş sizi kemerin önemi bir kez daha kendini gösterdi. Ben bişey soracağım size lastik patladı demişsiniz ama yerdeki bir cismemi bastınız acaba? yani patlayan lastiğe baktınızmı yanaktanmı yarılmış ? Tabandan ise doublex tir herhalde bir anda inmez belli ederdi kendini diye düşünüyorum ?
Geçmiş olsun. Allah korusun beterinden. 2011 ve özellikle 2012 Lüleburgaz'a çok gidip gelirdim. O günler canlandı gözümde. Kemer zaten adı üzerinde. Koruyor resmen insanı. Pantolonuna nasıl kemer takmazsan düşer bu da öyle. Takmazsan eğer fırlarsın Allah korusun.
Çok geçmiş olsun =/ kemeri her zaman takıyorum. Sizin de hayata tutunmaniza sebep olmuş.
buyuk gecmıs olsun rabbım beterınden korusun. bazen cok zor gelıyor o emnıyet kemerını takmak ama gercekten de ınsanı sevdıklerıne baglıyor..
sağol @Sefa ÖZCAN (14209) geçmiş olsun
Oooo büyük geçmiş olsun, Allah korumuş. İnşallah kimselerde birşey yoktur.
çok geçmiş olsun. allah başka kaza bela vermesin kimseye.
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Çok geçmiş olsun,tebbiri al gerisi takdiri ilahi.Emniyet kemeri bu tür kazalarda insanları hayata ve sevdiklerine bağlıyor.
Büyük geçmiş olsun
Geçmiş olsun
geçmişler olsun:(
çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun,Allah bunu unutturacak başka elem keder vermesin,ister yaya,ister araçla trafikte olunan her an kurallara riayet etmenin önemini bir kez daha vurgulamak istiyorum