0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun.Allah bir daha göstermesin.
Çok geçmiş olsun.Allah beterlerinden esirgesin.
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun .Olmuş geçmiş size bir şey olmamış ama merak ettim şöför hatası mı araç la alakalı bir durum mu yoksa yol da mı sıkıntı vardı
Büyük geçmiş olsun Allah beterinden korusun herkesi
Geçmiş olsun
büyük geçmiş olsun murat bey...rabbim cümlemizi kazadan beladan korusun......emniyet kemeri konusnda bende çok hassasım nitekim çocular arkada oturuken bile mutlaka taktırırım umaırm bu uyarıyıda çoğumuz dikkate alırız...
Geçmiş olsun Allah daha beterinden korusun
Geçmiş olsun.Allah korumuş.Emniyet kemeri takmamanın yanlışlığını ve takmanın önemini bir kaza sonunda bende anladım.Zamanında mıcır sebebiyle(mıcır görüntüde sebep,asıl sebep benim viraja kontrolsüz girmem ve kendime aşırı güvenmemdi).Araba ailem içindeyken havada 2 takla atmıştı.İnanın araba havadayken lastiğini görmüş ,Allah'ım ölüme koşuyoruz demiştim.Filmlerde olurdu inanmazdım.Oluyormuş meğer.Kaza bittiğinde oturuş pozisyonum yüzüm arka koltuğa doğruydu.Şoför koltuğunda değildim.Şükür ölen olmamıştı.Ogün hayatın her an bitebileceğini anladım.Yaratan aileme yaşama izni vermişti.
Çok geçmiş olsun biz 8 senedir her araca bindiğimizde emniyet kemerimizi takıyoruz alışkanlık oldu takmadığımda kendimi güvende hissetmiyorum ayrıca emniyet kemeri takılı olmassa hava yastıkları güvenlik nedeniyle açılmaz bunda aklınızda bulundurun lütfen.
Çok geçmiş olsun ikinizede . Allah beterinden saklasın. Kemer alışkanlık bende babamda biner binmez takıyoruz
@Murat Gürsu (26412) Büyük geçmiş olsun. Emniyet kemeri her defasında vurguladığımız bir olay, " emniyet kemeri sizi sevdiklerine bağlar"
Geçmiş olsun ,tedbir bizden takdir Allahtan tabiki de . Emniyet kemeri hayat kurtarır.