0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkese hayırlı günler. Aracımı yeni aldım tanımaya başladım artık az çok 88.045 km de bu kmye kadar sürekli servis bakımı ve faturaları mevcut. En son 2014 Şubat ayında 80.000 bakımına girmiş balatalara hatta arka disklere kadar değişmiş ağır bakım yapılmış. Sizlere sorum peki ben ne zaman bakıma götürmeliyim herşey gayet normal şuan servise gidip bayılmak istemiyorum şu aralar
En son bakım düşünülünce, özellikle Mustafa beyin de belirttiği gibi yağ değişimi acil olarak gerekiyordur. Sonuçta bazı malzemeler sadece km ile değil, süre ile de özelliğini yitiriyor. Araçtaki diğer sıvılar da kontrol edilmeli. Bu arada teşekkürü ideal şekilde yazarsanız daha güzel olur. Forum kuralları bölümümüze göz atabilirsiniz.
Sanki beni yazmışsınız .Bende aracımı aldığımda sürekli servise gittiğinden dolayı araca özel FOREVER KART imkanından faydalandım,en azından servise gidip bakım fiyatı alıp kartınızı teslim alınız ve serviste %30 yedek parça ve işçilik BP de %5 yakıt indirimi muhtemelen üst sınıftan faydanacak .Bu fırsatı değerlendirin en az bir kez servise teslim edin servise yakıttan faydalanın.