0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
100 HP olmuş motorda sadece düzenlemeler yapılıyor emisyon değerleri düşürülüyor
Makyajli versiyonlarinda sunroofta gelir herhalde
Aracı satın aldığım müşteri temsilcisi ile yaptığım görüşmede bizler için pozitif ayrımcılıkta bulunacaklarına inandığını ifade etti ama bilemiyorum tabi..
Sanırım bize düşen söz konusu cam otomatikleri ve aydınlatmalarının bizim araçlara da ücretsiz ve/veya cüz'i bir ücret karşılığı takılmasını sağlamak üzere mail ve telefon yoluyla Toyota iletişim merkezini sürekli rahatsız etmek olacaktır.Bilgilerinize...
Baştan belirtmek istiyorum, asla ve asla tartışma açmak için bu yorumu yazmıyorum. Kimseye karşıda saygısızlık yapmıyorum" Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. ; araçların teknik özellik, donanım ve fiyatlarını önceden haber vermeksizin değiştirme hakkını saklı tutar"Kaynak: http://turkiye.toyota.com.tr/middle/fiyatl_aksesuar.htmlşimdi, biz aracı aldıktan sonra eklenen yada çıkarılan özellikleri isteyebilir miyiz? HayırMüşteri temsilcisinin elinde olan birşey değildir. bize daha önceden söylemeleri gerekmez. sonuçta bize deselerdi " 2013 Corolla alacaksınız ama ,2014 yılbaşından sonra Auris Touring Sport gelecek isterseniz onu bekleyin, 2014 Hazirandan sonra davlumbaz gelecek, 2015 Mayısta All Auto cam gelecek ayna katlama gelecek "E, bu adamlar nasıl araba satacaklar? nasıl kazanacaklar? Birazcık objektif düşünmek lazım
Ama Bu Haksızlık Olmuyormu İlla Lafları Saydırıp Harakirimi Yaptıralım Muhendise