0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nete markalara göre arıza oranları yazdım. Bu çıktı, bunu daha önce farklı farklı sitelerde görmüştüm.
toyota avensis ve corolla için en önemli şikayetimi söylemeyi unutmuşum, gürültü şehirler arası 110 u 120 yi geçince bir zaman sonra acayip baş ağrısı yapıyor. yavaşlayıp kendime geliyorum yoksa acayip geriliyorum motor sesi, yol sesi vs çok geliyor bana. dizel mondeo kullanan arkadaş benim dizel araç bile daha sessiz hız artınca dedi
Ben inanıyorum
Peki Kemal amca,Sizin CIVIK 120 ve üstü hızlarda motor sesi lastik sesi alıyor mu?
Ben cevaplayayım.Almaz.Dünyanın en iyi aracı Honda civic.
toyotanın sitede açılan konularda karalanması konusundan bende muzdarip oldum.. toyota candır dedik kraldır dedik ama herkes birşeylerinden şikayetçi.. bir ara epey soğumuştum ama şunu söyleyim ki yiğidi öldürüyorsak da hakkını verelim.. benim tek takıldığım konu donanım.. ha birde güncel kasa corollaların iç mekanı... onun haricinde bir sıkıntısı olmayan markadan bahsediyoruz.. 1.6 dizel ihtiyacını 2014 de çıkaracağı corollalar ile gidereceğini tahmin ediyorum.. hasılı ne olursa olsun today tomorrow toyota bundan önceki aracımız tempra idi.. hakkında hiçbirşey söylemeye gerek yok.. neresinden tutsak elimizde kalıyorduşimdiki 2005 corolla.. artısı çok eksisi yok
Acilen 1.6 dizel nolur?1.4 dizel yetmiyor. Ne olacak halimiz.Ah çok üzülüyorum. İç mekanı üzüyor beni.Daha geniş olmalıydı.Minibüs gibi. Emrah Bey,şaka bir tarafa Toyotalar fena araba değil.Param olsa başka araçta alırım.Karda giden şu koca Toyotadan falan.Temprada dönemine göre iyi. Eliniz güçlü tuttuğunuz yerini koparmışsınız.
2000 model toyo terra ( namı değer tutulmayan ) ))) birincisi benzin göstergesi sabit durmuyor yokuş aşağı ve yokuş yukarı yerlerde sapıtıyor , 2. si frenler zayıf ama şu varki ... serviste arka balatlar japon malı 130 tl onları deneyeceğim birde onun için frenlerde kesin hüküm yürütmüyorum ...! yakıt 235 -250 tl gazla arıza yok sıkıntı yok taşşşş gibi araba ...!
Hakan duygularıma tercüman olmuş Oldukça ilginç bir şey ama civiclere yüksek hızlarda ses daha da azalıyorsanırım VTEC sisteminin bir özelliği bu