0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ahmet Abi inan hiçbirşey anlamadım.Open loop nedir.imi bulmalıyım....vb.Servis yaparmı?
kod yine aynı ahmet abi ya.p0420 kat verimi düşük.Asıl korktuğum sanki yeni kat dağıldı gibi geliyor bana.yine zırıltı başladı çünkü egzosta.Yarın bi söktürüp bakacağım katalizörü tekrar.Yarın yazarıım.Ama işin kötüsü daha bugün gittim gazcıya.Senin dediklerini anlattım adama.Bana hakikaten bombacı mülayim gibi baktı.bu seferde egzostan gaza göre ayar yaptı.hiç aklıma yatmadı tabi ama deneyeceğim ne yapayım.Birde gazcıya giderken sol iki kapıya geri gelen bi adam vurmazmı.Çöktü tabi kapılar biraz.tutanak filan tuttuk yaptıracağız bakalım.
işaretli kısmın orjinal çıkması lazım.yardım edebilecek arkadaş varmıı.
arkadaşlar bu konu ile ilgili bişey sormam lazım.MAlum bizim avensislerde bir ön birde arka kısımda kat. var.Öndekini değiştirdim ama arka büyük susturuculu kısmı bulamıyorum.nereden bulabilirim fikri olan varmı.Çıkmacılarda bulamadım
sorunun tekrar olmaması için bişey yapmadım.çünkü zengin veya fakir karışım olsa araç 1. oksijen sensörü uyarması gerekir diye düşünüyorum.herhangibir karışım hatası vermiyor araç.