0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Life modelde alt yapı yok malesef. Bu yerden park ceramic almanız lazım. Diğerleri hazir
merhabalar,life paket corollama orjinal ambians aydınlatması takmayı düşünüyorum. Sanırım krem rengi göğüs plastiğinin altına takılıyor. Elektrik tesisatı varmıdır bilen var mı? Ayrıca görünümü konusunda fikri olanları da dinlemek isterim.
Merhaba.Aracınız hayırlı olsun. Ekstra sadece elektrik kablosu gerek. Oda ellerinde vardır. Resimleri gösterirseniz sokete lehimlemeyi anlarlar. Çok basit montaj. Ben kendim yaptim
Tabi aracı tamamlamak için tavan lambaları, plaka aydınlatması, bagaj aydınlatması, geri vites aydınlatması gibi detaylar da beyaz led olsa daha şık olur. Herşey maddiatla alakalı
ben de aliex den beyaz iç aydınlatma led.leri aldım taksici arabası gibi oldu yaa.. warm white.. sıcak beyaz azcık sarımsı olan daha orjinal duruyor onu tavsiye ederim.. şimdi de ondan sipariş ettim.
2016 advanmcede var bizim 2017 advancede yok bu ambiyans aydınlatma galiba torpidoların ambiyans ışık olan yerleride değişik orda dikişli bir kuşak var boydan, bende yapmak isterdim olursa.