Arkadaşlar hepinize paylaşımlarınız için teşekkür ederim.
Konuyla ilgili daha önce açılan başlıkları da inceleme fırsatım oldu. Genelde Bosch, TRW ya da NIBK üzerinde duruluyor ve tavsiye ediliyor.
Bosch'da, Remsa'da yumuşak olmaları, sorunsuz olmaları, cantlarda siyah toz bırakmaları ortak söylenenler.
TRW'nin fiyat/kalite açısından Bosch/Remsa 'yı yakalamadığı fikri uyandı bende.
NIBK ise diğer balataların aksine yarı seramik yapısıyla siyah toz bırakmıyor, daha uzun dayanıyor ama yeni olması dolayısıyla kullanıcı görüşleri kısıtlı.
Diskler kaç mm. incelirse değişmesi gerekiyor? Toyota dakiler 2,4mm.den fazla incelirse değişmesi lazım dediler. Kaç mm maksimum sınırdır? teşekkürler
Hocam, kararsızlık zordur. Ben de kullanmadığım ürünler hakkında bilgi almak amacıyla neti alt-üst ediyorum ve başıma ağrılar giriyor. Tekrar tamamen objektif olarak kısaca özet geçeyim, karar yine size ait.
NIBK'i bildiğim kadarıyla sadece Ufuk abiler TR'ye getiriyor. Ufuk abi de benim babamın oğlu değil, dürüstlüğüne, esnaflığına hayran olduğumdan dolayı kendisiyle ticaret ilişkimiz var. Buradan okuduğum kadarıyla orijinal ürün de stoklarına girmiş.
Aracımın üzerinde, öncesinde DAIWA marka balatalar, TRW ya da TOYOTA marka(fotoğraflara bakıyorum, disk üzerindeki yazı okunmuyor) diskler mevcuttu.
DAIWA'lardan toz harici herhangi bir şikayetim yoktu, bitmek üzere oldukları için, araba da yeni alındığı için 2014 HAZİRAN'da komple bir bakıma soktuk ve 4 disk, 4 balatayı NIBK ile değiştirdik.
Değişimden sonra ne ses, ne de DAIWA'lardaki kadar aşırı bir toz ile karşılaştım. Şunu da belirtmeliyim, toz olayı tamamen yok değil var fakat bir TRW, DAIWA kadar değil.
296.000 KM'de değişim yaptık, araç 314.000 KM civarlarında iken arka kaliper pimlerinin yağsızlıktan dolayı kilitlenmesinden dolayı kaliper pimi takılı kalmış, zamanla arka balataları yemiş. Bu durumda balataların yapabileceği bir şey yok.
Babam, ben şehir dışında iken arka tekerlere gitmiş kırmızı kutu TRW alıp, taktırmış. Ne arabanın bakımına karışır ne de hangi yağ, hangi marka balata kullanıldığını bilir ama alacağı tutmuş işte !
Şehir dışından geldikten sonra arabaya bindiğimde, frene hafif dokunuşlarımda ıslık sesi gelmeye başlamıştı.
Ustama bu durumu söylediğimde, "NIBK'in sert balata olduğunu ve diske zarar vermiş olabileceğini, yoksa bu zamana kadar TRW gibi bir markadan şikayet almadığını, ötmenin diskteki aşınmalardan dolayı ortaya çıkabileceğini" belirtti. Diskin yüzeyine baktığımda diskler sıcakken su olayına hassasiyetle dikkat etmeme rağmen tırnak takılacak çizikler var, belki diskten belki balatadan kaynaklıdır. Ancak disk veya balata değişimi yaparak anlayabileceğimiz bir problem.
Önlerde halen 296.000 KM'de taktığımız NIBK'ler var, araç şu an 320.200 KM'de ve ön balataların durumu araç otomatik vites olmasına rağmen gayet iyi.
Kısaca, ben balatalardan memnun kaldım. Diskler için herhangi bir yorumda bulunmam şu an doğru olmaz, kaç KM'de diskleri tornaya sokarız veya ıskartaya çıkarırız, ona göre tekrar burada görüşlerimi belirtirim.
En sondaki fotoğraf eski disklerimden.