Arkadas 49500 liraya 2015 astra sedan aldı en alt donanım onda bile var.
Eski bir astra kullanıcısı olarak şunu kesinlikle belirtirim ki, Corolla ve Astra aynı sınıf araçlar olmasına rağmen kullanıcıların tercih sebepleri açısından çok farklı iki araç. Corollanın artılarıyla astranın artılarını ya da corollanın eksileriyle astranın eksilerini kıyaslamak çok gereksiz bir konu... Araç alırken astra, jetta ve Corolla arasında gidip geldim sürekli. Tercihimi corolladan yana kullandım ve çokta isabetli bir karar verdiğimi görüyorum. Zaman geçtikçe corollanın artıları emin olun astraya üstün gelecektir. Astra'ya çok cazip fiyat almama rağmen dönüp bakmadım bile... Ama çok düşündüm...
Eski aracım 2004 model opel astra njoy (full paket) ti. Geçtiğimiz ay samsun-İstanbul yolunda kaza yaptım ve aracım pert oldu... Tekrar niçin astrayı tercih etmediğimin bir sürü sebebi var ama en önemlisini yazayım, 50.000 liralık life ile 80.000 liralık dizel Corolla güvenlik açısından aynı donanıma sahip... 80.000 verip alır mısın dersen almam o fiyata gider Mercedes alırım... Ama 50.000 liraya 80.000 liralık araçtaki güvenliğe sahip aracı alır mısın derseniz o zaman cevabım zaten ortada...
Herkese kazasız, belasız, güzel günler dilerim...