0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Onur Bey,LPG Kalibrasyon ayarına baktırın. Hava yakıt karışımından yani fakir karışımdan olabilir. LPG Avans ayarını yaptırın.
Eskişehir'e yeni taşındım. düzgün bir lpg ci bulabilirsem baktıracağım inşallah. işin ilginci aracı 6 ay önce aldım ve hergün sabah 10km akşam 10 km yol yapıyorum ve bu olayı sadece 5 yada 6 kere yaşadım. sürkli olan birşey değil yani. bir de ateşleme sistemine komple baktırmamın faydası olur sanırım.
Kesinlikle Bobin, Distribütöre baktırın....
teşekkür ederim ilk fırsatta baktırıcam ama eskişehir de bir garip sanayi var motor ustası ayrı elektrik sistemine bakan usta ayrı şanzımancı ayrı frenci ayrı. her iş için iyi bir usta bulmak daha da zorlaşıyor. geçen hafta debriyaj pedalından çekerken ses geliyordu. ustaya götürdüm baktı ve benim alanım değil frenciye götür dedi. frenciye gittim ses üst merkezden geliyor şanzımancıya gideceksin dedi. şanzımancı bulup gittik ama ben gidene kadar ses kesildi
Aslında eskiden sanayi böyle çalışırdı şimdi bi kaç usta bi araya gelip çeşitli arızalara aynı yerde bakıyorlar.İyi usta bulmak artık zorlaşıyor. Konya sanayiside her branş farklı caddede oluyor elektrikçiler bi sokakta kaportacılar başka bi yerde.Forumdaki arkadaşlar Eskişehir'den usta konusunda yardımcı olurlar