Canınız çekerse şimdiden özür dilerim. Az evvel işyerimde çektim fotoğrafları. Bu arada merak eden olursa LG G2 modeliyle çektiğimi belirteyim.

Evet canım çekti doğrusu. Üzerine tuz döküp yerdim eskiden ama artık tuza mesafeliyim.
Evet canım çekti doğrusu. Üzerine tuz döküp yerdim eskiden ama artık tuza mesafeliyim. 
Ben de çocukluğumda tuz dökerdim, özellikle ekşi eriğe
Yağmurmu yağdı oralara

Fiyatıda hızla düştü maşallah, buralarda kilosu 5 TL, 3 TL olanlarıda var ama ufak
Dişlerim kamaştı yahuuuuu
Murat bey pazarı bilmiyorum, evet burada bugün yağmur yağdı. İşyerimde çektim fotoğrafı. Üretici falan değilim yani
Bu sene fazla yok genelde meyveler sanki. Geçen sene de çok iyi değildi. Yani her şekilde pahalı meyveler.
İstanbul'da klima suyu ile suladığım bir erik ağacı var. Daha küçücüktü, ilgilenirdim. Eken komşumuz hanım teyze de vefat etti. Şimdi fırsat bulunca topluyorum, gerçekten çok güzel erikleri var.
Abi erikler iyi güzel de ben fotoğrafa takıldım.o nasıl bir fotoğraf öyle canlı gibi,sanki dallardaki sular ekrandan damlayacak gibi
Abi erikler iyi güzel de ben fotoğrafa takıldım.o nasıl bir fotoğraf öyle canlı gibi,sanki dallardaki sular ekrandan damlayacak gibi
Bencede öyle, masaüstüne ekran koruyu yaptım
ne gider sulu sulu üzeri tuzlu bide soğuk olacak
İyi büyümüşler.
Geçen hafta biz de köyde topladık, daha çekirdekleri olmamıştı.
ne gider sulu sulu üzeri tuzlu bide soğuk olacak
Öyle bir anlatmışın ki hocam yanında başka bir şey daha ekleyeceksin sandım