Gönderen Konu: Doğum Günü Hediye Fikri  (Okunma sayısı 1557 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Trafik medeniyettir, buna uyan medeni kişidir...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 254 kere teşekkür etti
  • 303 kere teşekkür edildi
Doğum Günü Hediye Fikri
« : Mayıs 06, 2015, 10:10:05 »
Eşimin yakın zamanda doğum günü var ve ne alacağıma henüz karar veremedim. Geçen sene güzel bir saat almıştım. Onu değil ama tanıştığımız zamanlarda bir saat almış çok severek takıyordu. Onu şuanda bulamıyor. Ona benzer bir şey alsam geçen sene de saat almıştım. Okuluna çiçek göndermeyi planlıyorum ama yine de bir hediye almalıyım.

Güzel, çabuk ulaşılabilir, zahmetsiz bir hediye fikri olan varmı ? Yada "eşime şunu aldım, bayıldı" diyen :)
1)  1994 Tempra SX A Beyaz    2) 1997 Mazda 323 Yeşil  3) 2005 Honda Civic Vtec Bej   4) 2011 Toyota Avensis Elegant Extra Beyaz
5)  2005 Honda Jazz Elite Cvt Kırmızı 6)  2011 Honda Civic A/T Elegance Füme
7)  2012 Honda CR-V Executive Beyaz 8) 2011 Kia Picanto Hiper A/T
9)  2012 Honda Jazz Fun Cvt Beyaz  10) 2016 Honda CR-V Executive 1.6 Zf A/T 11) 2017 Civic Eco Elegance

Toyota Club Türkiye

Doğum Günü Hediye Fikri
« : Mayıs 06, 2015, 10:10:05 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '06
  • 836 kere teşekkür etti
  • 836 kere teşekkür edildi
Ynt: Doğum Günü Hediye Fikri
« Yanıtla #1 : Mayıs 06, 2015, 12:07:41 »
Allah kolaylık versin.  :)

Takip edeyim ben de, benim de işime yarayacak birşeyler çıkar belki.
1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mayıs 06, 2015, 12:11:24 »
Takip  :)
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 06, 2015, 12:32:27 »
Herkes takip diyor öneri yok nedense :) bayanlara hediye işi zor zanaat. Benden de öneri yokmuş bu arada. :P
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mayıs 06, 2015, 14:10:42 »
çocukluk fotoğraflarına bakın bir gün, orada şu kıyafetimi çok seviyorum derse onu ördürün yada diktirin :)

bence çok iyi ve nostaljik bir hediye olur  :islik: :islik:
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 7 kere teşekkür etti
  • 228 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mayıs 06, 2015, 18:19:40 »
Kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama, bence bu sene hediye almayın, mesela bir yemeğe götürün, seneye evde kutlayın, ondan sonraki senelerde yavaş yavaş dozu düşürerek bu işi iyice sümen altı edin. Doğum günüdür, evlilik yıl dönümüdür hayat boyu bitmez.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yurtda Sulh! Cihanda Sulh!
  • Kilometre: 21000
  • 51 kere teşekkür etti
  • 114 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mayıs 06, 2015, 19:06:12 »
Kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama, bence bu sene hediye almayın, mesela bir yemeğe götürün, seneye evde kutlayın, ondan sonraki senelerde yavaş yavaş dozu düşürerek bu işi iyice sümen altı edin. Doğum günüdür, evlilik yıl dönümüdür hayat boyu bitmez.

+++++1111111

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kilometre: 99000
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mayıs 06, 2015, 19:16:20 »
+++++1111111

-1500 diyorum

doğum günleri ve diğer günler her zaman özel olmasına inanan biriyim. yapılan herşey sevgiyi güçlendirir bağı artırır. hiç beklemediği bir zamanda birine çiçek vermek insanı ne kadar mutlu eder :)

hayatta biraz romantizm her zaman iyidir :)
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • Araç: ---
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mayıs 06, 2015, 22:27:53 »
Doğum günü ne zaman bilmiyorum ama özel günler yerine herhangi bir zamanda verilen çok küçük bir hediye doğum gününde alınacak hediyeden daha değerli olur. Onun dışında Hediye olarak somut bişey değil de o gün eve eşinizden erken gidin. Elinizden ne geliyosa yumurta menemen makarna işte artık her neyse yapın. ve onu kapıda tek bir kırmızı gülle karşılayın. Profilden anladığım kadarıyla Zonguldaktasın abi. Ya sahile ya kozluya ya da Ereğli sahile gidilip çekirdek çitleyerek bi tur atabilirsiniz.

Bana göre "Doğum günün kutlu olsun Canım" diyerek verilecek bi saatten, bileklik veya kolyeden çok daha fazla mutlu edersiniz bu şekilde eşinizi. Yani kısacası biraz doğal olmak. İşin sırrı budur. ;)
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 7 kere teşekkür etti
  • 228 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mayıs 07, 2015, 16:25:08 »
-1500 diyorum

doğum günleri ve diğer günler her zaman özel olmasına inanan biriyim. yapılan herşey sevgiyi güçlendirir bağı artırır. hiç beklemediği bir zamanda birine çiçek vermek insanı ne kadar mutlu eder :)

hayatta biraz romantizm her zaman iyidir :)

Sevgili Kaan kardeşim -1500'ünü gördüm. Seni, heyecanını, duygu dünyanı gayet iyi anlıyorum. Çünkü ben de senin yaşlarından geçtim. Ama sen daha henüz benim yaşıma gelmedin. Seninle 10, olmadı 15 yıl sonra tekrar görüşelim ölmezsek eğer, romantik seni  :) :) :)

Bak Selçuk bey nasılda yapıştırmış artıları :) 30 unu devirmiş ne de olsa :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Starlet
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 149500
  • Model Yılı: '98
  • 8 kere teşekkür etti
  • 53 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mayıs 07, 2015, 16:39:52 »
bir bayan fikrine ihtiyacınız var sanki?  :islik:

madem eşiniz öğretmen topuklu siyah bir ayakkabı ama sade olmak suretiyle işini görecektir -eminim birden fazla vardır ama siyah topuklu ayakkabı ihtiyacı bitmez-  :tamam:

ya da maddiyatınızı aşmayacaksa isimli kolyeler var. çekirdek ailenizi oluşturan isimlerle yaptırabilirsiniz. maddi değerinin yanında manevi değeri de büyük. hatta bana sorarsanız manevi değeri daha büyük

...varsa yoksa Toyota...
''trafikde saygı yaşla değil kurallara uymayla doğru orantılıdır'' y.M

KKTC!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Trafik medeniyettir, buna uyan medeni kişidir...
  • 254 kere teşekkür etti
  • 303 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Mayıs 08, 2015, 09:18:47 »
Arkadaşlar fikirleriniz için hepinize teşekkür ederim. Baştan sona kadar hepsini titizlikle okudum. Aslına bakılırsa bende öyle özel günleri kutlama taraftarı değilim. Özel günler gerçekten bitmiyor. Onun yerin umulmadık zamanda beklenmedik bir şekilde alınan hediyeler veya söylenen güzel duygu yüklü kelimeler daha anlamlı oluyor tabi bu benim fikrim. Öte yandan insan eşiyle aynı şeyleri zikretmeyebiliyor, görüş farklılıkları oluyor.

Ki zaten yıl içinde çok defa alışveriş yapılıyor, ihtiyaçlar gideriliyor. Gezme fikri de güzel ancak iki küçük çocuk olunca per mümkün olmuyor.

Geçtiğimiz günlerde okul çıkışı ayakkabıcıya gitmiş, fikrini netleştiremyecince beni çağırdı. Neyse ayakkabı alırken " şu çanta da güzelmiş, ayakkabımla uyum sağlar" deyince benim aklıma fikir cuk oturdu. Ayakkabısına uygun çanta sipariş ettim. Her ne kadar dolap çantayla kaynasada :)
1)  1994 Tempra SX A Beyaz    2) 1997 Mazda 323 Yeşil  3) 2005 Honda Civic Vtec Bej   4) 2011 Toyota Avensis Elegant Extra Beyaz
5)  2005 Honda Jazz Elite Cvt Kırmızı 6)  2011 Honda Civic A/T Elegance Füme
7)  2012 Honda CR-V Executive Beyaz 8) 2011 Kia Picanto Hiper A/T
9)  2012 Honda Jazz Fun Cvt Beyaz  10) 2016 Honda CR-V Executive 1.6 Zf A/T 11) 2017 Civic Eco Elegance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Starlet
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 149500
  • Model Yılı: '98
  • 8 kere teşekkür etti
  • 53 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Mayıs 08, 2015, 10:38:14 »
Arkadaşlar fikirleriniz için hepinize teşekkür ederim. Baştan sona kadar hepsini titizlikle okudum. Aslına bakılırsa bende öyle özel günleri kutlama taraftarı değilim. Özel günler gerçekten bitmiyor. Onun yerin umulmadık zamanda beklenmedik bir şekilde alınan hediyeler veya söylenen güzel duygu yüklü kelimeler daha anlamlı oluyor tabi bu benim fikrim. Öte yandan insan eşiyle aynı şeyleri zikretmeyebiliyor, görüş farklılıkları oluyor.

Ki zaten yıl içinde çok defa alışveriş yapılıyor, ihtiyaçlar gideriliyor. Gezme fikri de güzel ancak iki küçük çocuk olunca per mümkün olmuyor.

Geçtiğimiz günlerde okul çıkışı ayakkabıcıya gitmiş, fikrini netleştiremyecince beni çağırdı. Neyse ayakkabı alırken " şu çanta da güzelmiş, ayakkabımla uyum sağlar" deyince benim aklıma fikir cuk oturdu. Ayakkabısına uygun çanta sipariş ettim. Her ne kadar dolap çantayla kaynasada :)

Kesin fikri netleşmediği için çağırmıştır sizi  katiyen kulağınıza bişeyler katmak gibi bi olay değildir  :islik:
...varsa yoksa Toyota...
''trafikde saygı yaşla değil kurallara uymayla doğru orantılıdır'' y.M

KKTC!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Mayıs 08, 2015, 11:01:25 »
Ege taraflarında olsaydınız unutulmayacak yerler söyleyebilirdim  :islik:  Deniz kıyısında güzel bir akşam yemeği unutulmaz olur.

Alıntı

:D :rofl: