0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama, bence bu sene hediye almayın, mesela bir yemeğe götürün, seneye evde kutlayın, ondan sonraki senelerde yavaş yavaş dozu düşürerek bu işi iyice sümen altı edin. Doğum günüdür, evlilik yıl dönümüdür hayat boyu bitmez.
+++++1111111
-1500 diyorumdoğum günleri ve diğer günler her zaman özel olmasına inanan biriyim. yapılan herşey sevgiyi güçlendirir bağı artırır. hiç beklemediği bir zamanda birine çiçek vermek insanı ne kadar mutlu eder hayatta biraz romantizm her zaman iyidir
Arkadaşlar fikirleriniz için hepinize teşekkür ederim. Baştan sona kadar hepsini titizlikle okudum. Aslına bakılırsa bende öyle özel günleri kutlama taraftarı değilim. Özel günler gerçekten bitmiyor. Onun yerin umulmadık zamanda beklenmedik bir şekilde alınan hediyeler veya söylenen güzel duygu yüklü kelimeler daha anlamlı oluyor tabi bu benim fikrim. Öte yandan insan eşiyle aynı şeyleri zikretmeyebiliyor, görüş farklılıkları oluyor.Ki zaten yıl içinde çok defa alışveriş yapılıyor, ihtiyaçlar gideriliyor. Gezme fikri de güzel ancak iki küçük çocuk olunca per mümkün olmuyor.Geçtiğimiz günlerde okul çıkışı ayakkabıcıya gitmiş, fikrini netleştiremyecince beni çağırdı. Neyse ayakkabı alırken " şu çanta da güzelmiş, ayakkabımla uyum sağlar" deyince benim aklıma fikir cuk oturdu. Ayakkabısına uygun çanta sipariş ettim. Her ne kadar dolap çantayla kaynasada
Geçtiğimiz günlerde okul çıkışı ayakkabıcıya gitmiş, fikrini netleştiremyecince beni çağırdı. Neyse ayakkabı alırken " şu çanta da güzelmiş, ayakkabımla uyum sağlar" deyince benim aklıma fikir cuk oturdu. Ayakkabısına uygun çanta sipariş ettim. Her ne kadar dolap çantayla kaynasada