0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selam arkadaşlar2011 t27 kasa 1.6 avensisim için enjektörleri söktürüp kontrol ettirip temizletmek istiyorum.Bunun faydası olurmu bana.Birde ESKİŞEHİr de nereye yaptırabilirim önerisi olan varmı.Malum bosch car servisi yok.Ayrıca fiyat olarak sök tek temizlet ne kadar ödemeliyim.Fiyat ne tutar.Bosch car olsa fiyatlar sabit oluyor ama sanayiye yolun düşünce herkes tutturabildiği fiyatı istiyor.YYaptıran varmı kaça malolur.Şimdiden teşekkürler
arkadaşlar aracım lpgli. Sanki lpg yokmuş gibi bi durum hakim olmuş ama hata bende yazmamışım.Araçta lpg var ve rolantide beklerken 30-40 sn sonra devir 100 dvir kadar artıp düşüyor.Yani 700 civarında olan rolanti devri 800-900 civarına çıkıp düşüyor.1 kereye mahsus olmak üzere.Hani beklerken radyatör fanı açar yada klimayı açarsında devir küçük bi oynama yapar ya onun aynısı bir oynama.Benimde enjektörler aklıma geldi.55000 kmde iken bujileri değiştirdim daha ömrü olmasına rağmen.Rolantideki oynama iyice azaldı.acaba diyorum temizletsem enjektörleri dahada azalırmı.o yüzden.Birde kaç ustaya gösterdim bişey yok diyorlar ama ben ip gibi sabit dursun istiyorum rolantiyi titreşim duydum mu araba da sinir oluyorum.