0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Normalde size destek olmak isterdim fakat burada sizin yanlış anlamanız var. Servis size grileri ile değişim yapılacağını söylemiş. Farklı model olacağını söylememiş. Ayrıca, size değişim talebinde bulunulmuş ve kabul etmişsiniz. Kabul etmeseydiniz belki birşeyler çıkabilirdi ama siz kabul ettiğiniz için bu hakkınızı kullanmışsınız Şikayet fayda etmez bu saatten sonra Ayrıca kendi fikrimin dışında siyah jantlı o kadar çok Corolla görüyorum ki, bence zevkimin ortak olduğu o kadar çok kullanıcı varmış demekki diyorum
abi beni iki defa aradılar teslim alırken çok fazla laf yaptım diye. ama değişimide aynı jantların grisi ile yapacaklarını iki kez aradıklarında da söylediler. bende kalsın boşverin dedim internet sitesinde zaten yazıyor 'Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. ; araçların teknik özellik, donanım ve fiyatlarını önceden haber vermeksizin değiştirme hakkını saklı tutar.' şikayet etsen bile çok birşey fark eder mi bilmiyorum
Beyaz arabada siyah cant çok güzel duruyor.Bir avantajıda fren balata tozundan cantları kirli görmeyeceksiniz ,tabiki bu benim zevkim içinize sinmediyse kendi zevkinize yönelin.
Bugün aradılar gri athenalar gelmiş, buyrun değişimi yapalım dediler. Haftasonu gidicem. Sağolsunlar