0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Uzunları işin içine karıştırma. Kısalar için ise philips ya da muadili bi marka tavsiye ederim. 150 liraya xenon olmaz. Olur ama öyle olur. 300 lira civarında bir parayı philipse bir defa verirsiniz tam verirsiniz. Xenondan sonra ise sarı park ampülünü de turuncu dipsiz led ile değiştirdin mi 10 numara 5 yıldız olur
8000K Xenon ile 2 defa muayeneden geçtim. İkisinde de sorun çıkmadı, sadece kısa farlar için -yazıyı net hatırlamıyorum- lüx değeri yetersiz gibi bir ifade yazılmıştı. (Farlar mercekli ama halojen merceği, otomatik yükseklik ayarı falan yok)
Evet birde mTec diye bir marka var onunda Yorumları oldukça iyi bizim Aracın ampulleri nedir h11 mi park ampulünü beyaz led Yaptım zaten Amerikan Park'ı söktüm çok kullandım sıkıldım Mesaj Birleştirildi: Mayıs 04, 2015, 09:45:58
Toyota servisleri 4300 K xenonlari cenmaxtan aliyorlardi. Ben 5 sene sikinti cikmadan kullandim. Cenmaxin online satış sayfasi var ve düzgün bir firma. Kit olarak 4300 K fiyati arayip sorabilirsin. Far ayarı yapıldıktan sonra hiç bir sıkıntı olmuyor ve aydinlatmasi güzel. Muayenede ağır kusur Sök-tak yapman gerekir 10 dklik bir is söküp takmasi.Mesaj Birleştirildi: Mayıs 04, 2015, 16:12:27Ali eksprestende 20-35 dolar arasi kitler var H11 ampül çeşidi sipariş verebilirsin.
Olabilir Yasin. Cenmax istanbulda merkezi ve bu bolgeye dağıtım yapiyor olabilir. Kurumsal bir firma ben sorun yaşamadım 5. Yıl ampullerin ömrü azaldi ampuller değişti kullanmaya devam ediyorum hala.
Sitesinde gözükmüyor iletisim bilgilerinden telefonu ara yardimci oluyorlar Yasin.
mtec i ben de duydum ama ben yine de philips ciyim. Kısa far ampulleri h11. Amerikan parkı bizim arabalara yakıştırmıyorum ben sökmekte iyi iş yapmışsınız o konuda bana göre. Normal park ampullerine turuncu önermemdeki sebep xenonun yanında beyaz veya sarı parklar belli de olmayacak hem de biraz farklı gözükmesi açısından turuncu olması daha güzel bence. Yani en azından ben xeenon alabilirsem kesinlikle o şekilde yapıcam